FOTO by Instagram @emitaz

Odjeća

Bijeli top – izdvojili smo 10 komada koji vole ljeto i preplauli ten

Una Lora Banjac 24. svibnja 2024.

Ljetni odjevni favorit definitivno je topić bijele boje

Do najbezbrižnijeg perioda u godini dijeli nas još par tjedana, a mi smo već krenuli nadopunjavati našu garderobu ljetnim stvarčicama.

Od esencijalnih odjevnih predmeta kao što su majice kratkih rukava, prozračne bluze, šorcevi i lepršave hlače koje ćemo nositi za posao i sve druge dnevne aktivnosti, našem ormaru potreban je i poneki bijeli komad odjeće za one ležernije prigode…

U lipnju naše misli već odlutaju u morske krajeve i to je idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora, a mi smo se odvažili pronaći dodatak našem ormaru koji je kao stvoren za naše slobodno vrijeme.

Ljetni odjevni favorit definitivno je topić nama omiljene bijele boje koji čini odličan tandem sa suncem i morem!

EUR 54.95
EUR 44.95
EUR 44.95

Volimo ih nositi čitavu sezonu, a u online trgovini NA-KD pronašli smo 10 bijelih topića kao stvorenih za uživanje u ljetnim čarima…

EUR 29.95
EUR 24.95
EUR 14.95
EUR 19.95
EUR 64.95
EUR 32.97
EUR 29.95

Preko dana ih vidimo uz vruće hlačice u vidu jeansa i klasičnih natikača, dok bismo ih navečer rado spojili uz satenske suknje ili mini drapirane modele te sandale na blok petu.

Nas je posebno osvojio primjerak s velikim cvijetom, no koji god odabrali, ovi će noviteti savršeno istaknuti preplanuli ten.

Od onih koji tek suptilno otkrivaju dio tijela do komada koji u potpunosti naglašavaju leđa, odaberite onaj u kojem ćete se najbolje osjećati.

Ove ljepotane možete naručiti preko NA-KD službene stranice.