FOTO by Ted Baker

Obuća

Bijele tenisice sa zvjezdicama spoj su kojeg će zamijetiti svaka fashionistica!

Antonija Andabak 13. rujna 2021.

Nema svestranijih tenisica od onih u bijeloj boji!

Kad biste nas pitali kakve bi tenisice svi trebaju posjedovati, bez razmišljanja bismo rekli da je riječ o sjajnom paru bijelih tenisica.

Ako pratite modnu scenu high street i high-end obuće i to znatno više od odjeće, onda bi vas se moglo svrstati u prave znalce kvalitetnih tenisica u koje se isplati uložiti. Za sebe tvrdite da obuću preferirate od kada znate za sebe i ne podilazite modnim trendovima.

Danas su tenisice postale statusni simbol u svijetu mode počevši od implementiranja nošenja tenisica uz sve odjevne kombinacije, uključujući i one svečane poput vjenčanja, no s nama ćete se složiti u jednom, nema svestranijih tenisica od onih u bijeloj boji!

Ted Baker bijele tenisice sa zvjezdicama – 1.000,00 kn

Istina je da vas nerijetko zna zbuniti tolika ponuda tenisice u bijeloj boji, zato i postoji posebna kategorija – bijele tenisice s uzorkom.

Čini se da svake sezone ima više bijelih tenisica na izboru – bilo da se radi o cool novom brendu za kojeg su svi oduševljeni ili je neka druga modna kuća objavila svoju verziju klasične bijele tenisice.

Ted Baker bijele tenisice sa zvjezdicama – 1.000,00 kn

Nedavno je engleski brend Ted Baker postao sveprisutan među Instagram zvijezdama zbog lansiranja zanimljive ljetne kolekcije obuće u bojama sladoleda, a sada se vinuo u zvijezde objavivši fotografije novog modela dostupnog za kupovinu – s decentnim zvjezdicama!

Ted Baker bijele tenisice sa zvjezdicama – 1.000,00 kn

Zlatne zvjezdice divno su se uklopile uz čisto bijelu podlogu s dodatkom srebrnih sitnih šljokica na stražnjem dijelu tenisica, koje lagano reflektiraju svjetlost dajući im glamurozan izgled.

Platforma od par centimetra izdužit će vašu figuru bez osjećaja težine na nogama jer su ove tenisice izuzetno lagane na nozi. Savršene su za prijelazno razdoblje kada ih možete nositi uz jaknicu, oversized kardigan ili pak baloner. Idealno se uklapaju u svaku vašu modnu ideju i vrijedi vaše investicije od oko 1.000,00 kuna.

Ako su vas očarale, možete ih “škicnutiOVDJE.