FOTO by Instagram

Moda

Bijele tenisice nezaobilazan su detalj svakog proljetnog outfita

admin 11. ožujka 2021.

Izdvojili smo nekoliko modela u kojima će svatko pronaći svoje omiljene

Jedna kavica na osunčanoj terasi vratila nam je vjeru da ćemo ipak koliko toliko moći uživati u nadolazećem proljeću i nagovijestila da je jako dugom zimskom snu napokon došao kraj.

Iako smo možda zaboravili kako izgledaju ulice pune ljudi nismo zaboravili smisao za nabaciti najbolji outfit i pokazati krpice koje smo dugo čuvali u ormaru.

Dolazak proljeća sa sobom nosi čitavu lepezu veselih i živih boja, a mi naše outfite spremno prilagođavamo cjelokupnoj priči.

Pojavom prvih zraka sunca, tenisice bijele boje proživljavaju vrhunac svoje popularnosti i postaju must have svakog outfita. Sve žive boje i motive koji se pojavljuju na našim haljinama, košuljama i majicama treba nečim neutralizirati, a tenisice u navedenoj boji odlično odgovaraju svakom izazovu.

Bijele tenisice početkom proljeća zauzimaju visoku poziciju popularnosti i uvijek je dobro imati barem jedan par u svom ormaru. 

Zaronili smo duboko i u moru ponuda pronašli nekoliko modela bijelih tenisica koje će obilježiti ovo proljeće.

Bilo da se radi o sportskom modelu za duge šetnje ili šminkerskom koji samo podiže outfit, sigurni smo da ćete u galeriji pronaći svoje omiljene.