Bijele potpetice u kojima bismo izrekle sudbonosno DA!

Viktoria Mikulić 25. veljače 2019.

Čim smo ugledali ove divne cipele, odmah pomišljamo na vjenčanje...

Bijele cipele sinonim su besprijekorne elegancije. Popularne su za nošenje u gotovo svim prilikama, no posebno se ističu na vjenčanjima. Najčešći odabir outfita svake mladenke dolazi u bijeloj boji, kako haljine tako i profinjenih cipela.

Bez obzira bile to obične salonke, sandale s cirkonima ili s nekim drugim detaljima, bijele cipele stvorene su za najvažniji dan u životu. Definitivno ih volimo zato što ne zasjenjuju ono glavno, haljinu, frizuru i make up već su tu da cijelom looku dodaju neki poseban šarm.

Iako ih zaista ima pregršt, mi smo zavirili na Asos i pronašli 10 bijelih cipela koje će se savršeno uklopiti uz proljetno ili ljetno vjenčanje. Visoka ili niža potpetica, vi birate ovisno o tome možete li čitavu noć na podiju izdržati u vrtoglavim cipelama ili ipak ne. Također, važno je naglasiti da za njih nećete morati potrošiti cijelo bogatstvo, a da će jednako poslužiti svrsi kao i one najpoznatijih dizajnera s paprenim cijenama.

Bez obzira planirate li vlastito vjenčanje ili vam se ove godine udaje bliska osoba, svakako pogledajte sve modele jer smo uvjereni da će vam barem jedan upasti u oko:

£39.41

£11.93

£30.37

£30.37

£14.10

£24.59

£33.27

£53.88

£35.44

£50.63