FOTO by Zara

Moda

Bijele košulje – 10 modela iz Zare od 79,90 do 119,90 kuna!

Viktoria Šafranić 12. siječnja 2022.

Jer kome ne treba još jedna bijela košulja...

Pletivo je u posljednja dva mjeseca u potpunosti zauzelo našu garderobu. Volimo ih u svim varijantama – kao haljine, suknje, veste, kardigane, džempere. Mekano i toplo, pletivo je idealno za nošenje uz buce, gležnjače, tenisice, a ponekad i uz visoke potpetice.

Iako je još malo prerano za bijelu košulju koju uobičajeno nosimo na pencil suknju ili traperice, ipak smatramo da bi se ista trebala nalaziti u vašem ormaru jer se savršeno stapa s pletivom. Ovih dana nam zaista treba slojevita odjeća jer nikada ne znamo kada će izići sunce, a kada će nastupiti kiša.

Bez obzira vidi li se samo kragna vaše bijele košulje ili je nosite ispod otkopčane veste kako bi skroz došla do izražaja, bijela boja u varijanti bluze ili košulje definitivno je dobrodošla i u najhladnijim danima. Zara ima zavidnu ponudu bijelih košulja koje ćete, ako ne sada, moći nositi kroz čitavo proljeće.

Mi smo izdvojili njih desetak koje su trenutno na sniženju. Cijene se kreću od 79,90 do 119,90 kuna, a među istima se nalaze primjerci od mješavine lana, košulje s kukičanim detaljima, bluze od popelina i žakara, modeli s čipkom i vezicom oko vrata…

Bez obzira jeste li u potrazi za onom koja će se uklopiti uz vaš dnevni ili večernji look, tražite nešto za poslovne sastanke ili uopće ne tražite ništa, cijene su im toliko isplative da svakako vrijedi kupiti barem jedan komad.

U nastavku je galerija Zarinih košulja zajedno s cijenama:

Svi modeli su dostupni na LINKU!