FOTO by H&M

Moda

Bijele i točkaste! Tri H&M haljine koje ćemo povesti na more!

Viktoria Mikulić 29. lipnja 2021.

Godišnji odmor sve je o čemu ovih dana razmišljamo...

Najzastupljenija ljetna boja definitivno je bijela. Boja koja zrači čistoćom, nježnošću, romantikom, ona koja na prvi pogled donosi mir, nijansa koja poziva na dobro raspoloženje, ona koja maksimalni potencijal doživi u ljetnim danima.

Toliko jednostavna, a istodobno efektna, boja je s kojom ne možete pogriješiti, bez obzira nosili je uz dnevni ili večernji look. Iako je sama po sebi jedinstvena, gotovo jednako je zanosna s određenim uzorcima.

Onaj koji se uklapa u svaku sezonu, a koji je baš poput bijele boje graciozan i unikatan, definitivno je točkasti. Kada spojimo bijelu boju s crnim točkicama, rezultat ne može izostati.

H&M nam je za ljetni period predstavio čak tri modela haljine u točkastom ruhu.

Prvo ćemo predstaviti bijelu haljinu do ispod koljena, koja dolazi s decentnim gornjim dijelom u obliku ovratnika, skrivenim patentnim zatvaračem i odvojivim pojasom u struku.

Iako je gornji dio veoma decentan, donji dio izgleda poput lepršave suknje s visokim prorezom na jednoj strani, koji ovaj elegantan komad pretvara u zavodljiv primjerak.

34,99 €

Druga haljina je također dužine do ispod koljena, no puno ležernijeg kroja koji je rezerviran za sve one casual aktivnosti u vrućim ljetnim danima. Ovisno o raspoloženju, možete je nositi s naramenicama ili bez njih, budući da su odvojive. Najviše je vidimo uz ležernu obuću koja će zaokružiti opušten look.

19,99 €

Šećer na kraju, ljepotica koja plijeni pažnju na službenoj stranici H&M-a, a uskoro i na gradskom asfaltu ili rivi je zanosna kratka haljina ravnog kroja. Napravljena je od pamuka i veoma je elastična, a uz točkice i bijelu boju, posebnom je čine skupljeni volančići na prsima, koji predstavljaju najljepši modni dodatak.

24,99 €

Koju god odabrali, bijela boja najljepši je ljetni modni adut, osobito uz točkasti dezen, stoga odaberite svog favorita za nadolazeći godišnji odmor.