FOTO by NafNaf

Moda

Bijela Naf Naf haljina čipkastih rukava idealna za nekonvencionalne mladenke!

Antonija Andabak 25. svibnja 2020.

Uz podignutu kosu i otkačene potpetice, dobili ste svoj wedding look iz snova!

Jedna takva haljina upravo je lansirana na web shopu Naf Naf-a, a malo je reći da komentari i reakcije oduševljenja nisu izostali! Haljina, idealna za jednostavna vjenčanja, seže do malo iznad koljena, ravnog je kroja i drugih, balon-rukava.

Detalji su ono što ovu haljinu čini izuzetnom, u duhu elegantnog francuskog modnog izričaja koje njeguju pripadnice ove modne prijestolnice.

Dublji V-izrez na leđima daje dozu šarmantnog seksepila, a bogata čipka na rukavima podiže haljinu na onaj svečaniji nivo, zbog čega je možemo zamisliti na mladenkama koje se najbolje osjećaju u profinjenim haljinama.

Tekstura je lagana, ugodna na koži, a materijal neproziran. Zbog laganog ovalnog izreza oko vrata te gore spomenutog otvora na leđima, ova haljina zahtijeva podignutu kosu koja bi naglasila njene atribute.

Nakit može biti decentan ili nešto ekstravagantniji, no ne “pretežak” kako ne bi narušila profinjenost haljine.

Ono najljepše dolazi kao šlag na tortu, a to je izbor potpetica s kojima se možete poigravati po želi i vlastitim preferencijama. Naf Naf haljina dolazi u širokom rasponu brojeva, od 34 do 42, a cijena ove krasne i zahvalne haljine iznosi 90,99 eura! Možete je naručiti OVDJE.