FOTO by Reserved

Moda

Bijela košulja – najdraži odjevni komad od kojeg se najesen nećemo odvajati!

Viktoria Mikulić 17. kolovoza 2022.

Reserved je upravo izbacio model s predimenzioniranom mašnom…

Iako nema ništa zastupljenije od bijelog T-shirta i traperica, svaki ormar ima još jedan odjevni predmet kojem se uvijek rado vraćamo. Bijela košulja idealna je u svim prilikama i kada ne znamo što odjenuti, s njom definitivno ne možemo pogriješiti.

Može se stilizirati na razne načine pa je osim na gradkom asfaltu, čest gost i na plažama gdje je nosimo uz vruće hlačice ili samostalno. Bijela bluza idealna je za nošenje uz svečanije, ali i ležernije outfite. Iako je najsigurnije kupiti klasičan model koji ćete moći nositi dugi niz godina i koji će, neovisno o trendovima, uvijek biti aktualan, mi ipak prednost dajemo nekonvencionalnim primjercima koji čine razliku.

Reserved bijela košulja s predimenzioniranom mašnom je onaj IT komad!

Stoga ne čudi što nas je zaintrigirala nova Reserved bijela bluza koja dolazi s puf rukavima i podignutim ovratnikom kojeg krasi predimenzionirana mašna.

Bijela košulja

Ako ste mislili da ista neće biti popularna i ove sezone, prevarili ste se baš poput nas. Oversized mašnice i dalje su hit među fashionisticama, a mi ih želimo i u svojoj garderobi.

Bijela košulja

Naizgled običnu košulju ova mašna podiže na jedan viši nivo i kamo god se uputili, poslovni sastanak, ručak s prijateljicama ili romantičnu večeru s jačom polovicom, u ovoj košulji ćete blistati na svakom koraku. Umjesto standarnog kopčanja s prednje strane, ova bluza ima kopčanje na leđima.

Bijela košulja

Bijela košulja – ultimativni favorit

Mi bismo je najradije uparili uz uže hlače, posebice svjetlije traperice uz koje će biti u entu pažnje. Iako još uvijek nismo spremni za duge rukave, ovu košulju bismo poželjeli u prvim jesenskim danima. Za dnevni look bismo je nosili uz casual model hlača i chic tenisice poput Air Force modela, a za večernje izlaske uz gležnjače.

Bijela košulja

Njezina cijena iznosi 239,90 kuna, a pronaći je možete na www.reserved.com/hr!