FOTO by H&M

Moda

Bijela košulja i njezina svestranost – 10 novih modela iz H&M-a!

Viktoria Mikulić 31. kolovoza 2023.

Bijela košulja nezaobilazan je odjevni predmet u svim godišnjim dobima…

Mnogi smatraju da bijela boja nije rezervirana za jesen i da bismo je sa završetkom ljeta trebali pospremiti do proljetne sezone. No bijela boja je itekako dobrodošla u predstojećem razdoblju.

Prvenstveno kroz ljetni odjevni komad, T-shirt koji možemo nositi ispod balonera ili sakoa tijekom prijelaznog razdoblja, a potom i kroz bijelu bluzu koje je glavni adut naših poslovnih outfita. Osim uz business dress code, bijelu bluzu možete upariti uz gotovo sve, savršeno će se uklopiti uz klasične traperice, hlače od samta, cargo ili culotte hlače, kao i uz zvonolike i pencil suknje.

Također, traper suknja odlično će izgledati uz crnu kožnu haljinu s tregerima, kao i uz smeđu kožnu jaknu.

Uparite svoju bijelu košulju s camel smeđom, losos nijansom, čokoladnom i burgundi bojom koje će je pretvoriti u pravi jesenski modni bombon. H&M nas uvijek počasti s mnoštvo modela bijelih košulja, a ovog puta izdvojili smo 10 favorita u različitim izdanjima kako bi svatko pronašao nešto po svom ukusu.

Od strukiranih do predimenzioniranih bluza, modela od pamuka, muslina i poplina, od klasičnih do collar kragni, vjerujemo da će vam barem jedna zapeti za oko.

Niže u galeriji škicnite 10 modela s njihovim cijenama:

Sve H&M bijele košulje možete pronaći na LINKU!