FOTO by Zara

Moda

Bijela košulja – 10 noviteta koje ćete nositi svaki dan!

Daria Lovrić 01. ožujka 2023.

Zara, Mango, Mohito, Stradivarius i Pull&Bear u svoje su kolekcije uvrstili neodoljive primjerke!

Ususret proljetnom periodu očekuje nas nekoliko obaveza kako bismo se pripremili za novu sezonu koja nam stiže. Uz must proljetno čišćenje doma, slijedi nam i čišćenje ormara. Sada je idealan trenutak da provjerite što vam je malo, što veliko, što je već staro i nije za nošenje izvan kuće.

Naravno, posebnu policu u ormaru ostavite za one odjevne komade koje ste nosili jednom ili dva puta, ali kao budete jednog dana – jer priznajmo, sve to radimo. Također, svoj asortiman oplemenite s nekoliko omiljenih klasika kojima se uvijek vraćamo i nosimo ih tijekom cijele godine. Jedan takav je upravo bijela košulja.

Stradivarius – 19.99 €

Bijela košulja – ultimativni favorit koji ćemo furati u svim kombinacijama

Već i ptice na grani znaju koliko je tako naizgled jednostavan odjevni komad svestran. Bijele košulje nosimo u ležernim, svečanim i poslovnim prigodama i uvijek izgledamo chic i dotjerano. Ono što najviše kod nje volimo je što ima bezbroj mogućnosti stiliziranja i možete ju upariti gotovo sa svim odjevnim komadima u ormaru.

Stradivarius – 19.99 €

U ležernim prilikama spojite ju s omiljenim trapericama, za šetnju gradom uz jeans suknje i bijeli par tenisica, u svečanim prilikama uz plisirane midi suknje, a u poslovnim prigodama uz odijelo u pastelnim bojama.

Mango – 25.99 €

Svake sezone iznova u potrazi smo za novim modelima efektnog dizajna, stoga smo škicnuli u proljetne kolekcije brendova Zara, Mango, Mohito, Stradivarius, Pull&Bear i izdvojili 10 najljepših primjeraka.

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji: