FOTO by Zara

Moda

Bijela košulja – 10 novih chic komada iz Zare!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2023.

Zašto je bijela košulja uvijek dobra ideja?

Bijela košulja bezvremenski je dio svakog ormara, svestrana je i ima bezbroj mogućnosti stiliziranja. Drugim riječima, može se nositi uz brojne odjevne komade tijekom cijele godine.

Bijela košulja idealna je za dnevni look, dok ispijamo kavu s najboljom prijateljicom ili obavljamo shopping, a jedan je od ključnih odjevnih predmeta i u poslovnim, ali i svečanim prilikama. Mi je ipak najviše volimo u kombinaciji s trapericama i tenisicama, jer upravo ovaj outfit nosimo najčešće kada smo opušteni, prilikom slobodnih aktivnosti.

Zara bijele košulje i omiljene traperice savršen su spoj

Bez obzira nosili traperice visokog ili niskog struka, s ravnim ili uskim nogavicama, ležerne ili elegantne modele, upariti ih s bijelom bluzom uvijek je pun pogodak. Ovaj classy outfit nikada neće izaći iz mode i jedan je od rijetkih koji se uz prigodne cipele u trenu pretvara iz jednostavnog u elegantan.

Bijela košulja – najdraži odjevni komad od kojeg se ne odvajamo!

Klasična bijela košulja od pamuka, svile ili tila, modeli s volanima, predimenzioniranim rukavima, košulje rezane u struku – Zara nam je za novu sezonu pripremila 10 predivnih primjeraka koji će se zasigurno vrlo brzo rasprodati. U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama:

Nadamo se da vam je barem jedna od ovih ljupkih bluza prirasla srcu. Ove i još mnoštvo drugih bijelih košulja potražite na zara.com/hr!