FOTO by na-kd.com

Odjeća

Bijela haljina otvorenih leđa s mašnom dostojna je vjenčanici!

Una Lora Banjac 31. svibnja 2024.

Ovu ljepoticu možete kupiti za manje od 100 EUR

Bliži nam se lipanj i dugo ljeto, a to može značiti samo jedno – sezona vjenčanja je i službeno otvorena! Ako su vam se planovi izjalovili i još uvijek nemate svoju savršenu haljinu za najvažniji dan u životu svake žene – budite bez brige jer smo pronašli nešto što će vas zasigurno oboriti s nogu.

U potrazi za neodoljivom bijelom haljinom koja može poslužiti kao vjenčanica i koja odiše elegancijom i nježnošću, ugledali smo ljepoticu rezerviranu za vaš poseban dan.

na-kd.com

Naime, na NA-KD službenoj stranici, naišli smo na bijelu maksi haljinu otvorenih leđa s detaljem velike mašne koji privlači pažnju i komplimente.

Ovo utjelovljenje elegancije u obliku haljine, izrađeno je od nerastezljivog sjajnog materijala te je dizajnirano jednostavnim krojem s ovratnikom i visokim prorezom.

na-kd.com

Smatramo da je ovaj divan primjerak dostojan vjenčanice za sve ljubiteljice minimalističkog i udobnog dizajna te da je ovakva haljina odlična opcija po vrlo povoljnoj cijeni!

na-kd.com

U slučaju da se odlučite za ovu krasoticu, svakako podignite vašu kosu da mašna dođe do izražaja, a cijeli look upotpunite svečanim i blještavim nakitom te neutralnim cipelama na petu i malenom torbicom.

Ako ste čitajući ovaj članak odlučili da je „to to“, ovu haljinu svakako možete naručiti preko NA-KD službene stranice po cijeni od 94,95 EUR.