FOTO by H&M

Moda

Bijela haljina – izdvajamo 20 ljetnih modela iz H&M-a!

Viktoria Šafranić 09. lipnja 2021.

Bijela haljina je vladarica ljeta!

Bijela boja nikada ne pristaje ljepše nego ljeti, jer u kombinaciji sa sunčevim zrakama odiše posebnom notom. Rezervirana je gotovo za sve prigode i kada ne znate što odjenuti, bijela boja je klasik s kojim ne možete pogriješiti.

Ulaskom u mjesec lipanj naše misli već su otplovile u neke tropske i egzotične krajeve i lagano počinjemo planirati odlazak na godišnji odmor. Koliko je ljepše pakiranje ljeti, kada unutar našeg kofera možemo uvrstiti duplo više stvarčica.

U onom trenutku kada konačno stignemo na željenu destinaciju i otvorimo svoju putu torbu prepunu pastelnih i vibrantnih boja te fancy uzoraka poput prugica, točkica i cvijeća, osmijeh ne može izostati.

Mi smo se ovog puta fokusirali na bijele haljine koje su stvorene za dnevni i večernji look, a istodobno ih možete nositi i na plažu. H&M je high street brend unutar čijih trgovina uvijek pronađemo raznovrsnu ponudu pa stoga ne čudi da smo zapikirali čak 20 bijelih haljina u maxi, midi i mini izdanju.

Volani, broderie uzorak, pamučni materijal, predimenzionirani primjerci ili oni koji naglašavaju siluetu, bez rukava ili balon rukavi, klasične naramenice ili one koje se križaju straga, na vama je da donesete konačnu odluku koja će od ovih ljepotica biti vaš modni adut u ljetnim danima.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama:

Sve ljetne modele H&M bijelih haljina možete pronaći na LINKU!