FOTO by Instagram @wilhelminaalexandra / @elena.aleksandrovva / @couldihavethat

Moda

Bijela dolčevita must-have je komad koji paše uz sve!

Mia Vodopija 26. listopada 2021.

Inspirirajte se bjelinom toplih odjevnih komada…

Iako ima lošu reputaciju da je dosadna, kvalitetna dolčevita je zapravo vjerojatno najlakši način da jednostavni svakodnevni outfit učinite kreativnijim. Kako? Slojevitim oblačenjem, naravno!

Dolčevite naučite kombinirati na neočekivane načine, možda sa suknjom, vestom, jaknom bez rukava. Neočekivane kombinacije možda zvuče lagano nekoj ljubiteljici mode, no nekome tko nije vičan modnom eksperimentiranju, to je lakše reći nego učiniti.

Ako se pitate kako nositi dolčevitu, a da pritom izgledate fresh i u trendu, na pravom ste mjestu. Kada su u pitanju odjevni komadi primjereni za ured, možete začiniti stvari tako da pokušate preko nje odjenuti haljinu.

Zamislite samo strukiranu khaki haljinu iz koje viri bijela dolčevita. Zatim dodajte par zabavnih naušnica za dodatni sjaj. To će također dodati novi štih vašim haljinama, a pritom će va biti i toplo.

Mi smo zavirili u ponudu omiljenog nam brenda, Zare, i pronašli ovih top 10 bijelih dolčevita koje ćemo nositi ove jeseni:

Budući da vani još nije prehladno, ne morate se oblačiti pretoplo. Dajte bazičnoj kombinaciji traperica i majice novi sezonski izgled uz usku dolčevitu, karirani sako, neke klasične traper hlače i čizme.

Ako želite izgledati uglađenije, pokušajte dodati kožni remen i zanimljivu crossbody torbu.

Koju god kombinaciju odabrali, jedno je sigurno – bijela dolčevita je staple piece svakog ormara jer svojom raznolikošću pridonosi kreativnosti i stilu.