FOTO by River Island

Moda

Bijela čipkasta košulja koju želimo u jesenskoj garderobi

Krešimir Šustić 13. kolovoza 2020.

Ženstveni komadi aktualni su i ove jeseni

Većina nas je još uvijek u fazi odmaranja i nije nam niti na kraju pameti pomisao da nakon dana provedenih na suncu uz more i koktele slijedi povratak u realnost.

To podrazumijeva da ćemo uskoro obalu zamijeniti gradskim ulicama i odjeveni u jesenske novitete krenuti u nove poslovne i osobne pobjede.

Trgovine i izlozi polagano su se počeli puniti novim odjevnim predmetima i trendovima koji nas očekuju, a mi smo odlučili prošvrljati ponudom i izabrati ono najbolje.

S obzirom na to da će vrijeme biti promjenjivo, očekuje nas slojevito odijevanje za koje je potrebno odabrati one prave komade proizašle iz tvornica omiljenih brendova.

River Island web shop u svoju je ponudu uvrstio artikl koji s lakoćom možemo jednako dobro uvrstiti u poslovne, ali i večernje i opuštenije stajlinge.

Radi se o košulji bijele boje, klasičnom komadu koji svatko od nas posjeduje u garderobi, a dolazi u upečatljivom čipkastom izdanju kako bi unijela dozu chica u naše kombinacije.

Možemo je spojiti s omiljenim parom traperica i sandalama za izlaske i romantične večere u dvoje, sa suknjom i tenisicama za casual odlazak na kavu, ali i s hlačama ravnog kroja za business lookove, koje ćemo zaokružiti balonerom prebačenim preko ramena.

Ukoliko se vidite kako u njoj samouvjereno osvajate svijet i društvene mreže, naručite svoj primjerak na LINKU.