FOTO by Heta1892

Moda

Bezvremenski modni detalj koji podiže vaš outfit!

admin 30. rujna 2020.

Vrijeme je da vam predstavimo nekoliko predivnih modela satova po odličnim cijenama

Tehnološka revolucija rezultirala je pojavom gadgeta bez kojih je danas život nezamisliv. Pametni telefoni, pametni hladnjaci i pametni televizori ušli su u naše živote i svojom nam funkcionalnošću pomažu na ovaj ili onaj način.

Dolaskom pametnih satova vladalo je mišljenje da je era ručnih satova završila, ali modni vizionari već su tada znali da će tradicionalni sat preživjeti i svoju eru nastaviti u ulozi modnog dodatka čiji je cilj podići svaki naš outfit.

Sat kao modni dodatak

Proizvođači satova brzo su se prilagodili trendovima, a svoj fokus usredotočili su na materijale, boje, detalje i dizajn svojih brendova. Danas ručni satovi predstavljaju modni dodatak prisutan u stilovima oba spola i gotovo ga je nemoguće izbjeći u slaganju outfita.

Unutar HETA1892 web trgovine pronašli smo nekoliko predivnih modela, a spektar ponude i odlične cijene dovoljan su mamac za baciti se u potragu za svojim novim omiljenim modnim dodatkom.

ŽENSKI RUČNI SATOVI

Tijekom vremena ženski modeli satova postajali su sve nježniji, a minimalizam je postao imperativ. Pronašli smo nekoliko zanimljivih modela ženskih satova koji se svojim dizajnom mogu uklopiti u vaš outfit neovisno da li je u pitanju poslovni sastanak ili svečana večera.

Uz ovaj profinjeni accessories, nije vam potreban nijedan drugi modni dodatak. Praktični i elegantni u isto vrijeme, i onu najobičniju odjevnu kombinaciju podići će na višu razinu i dati joj potrebnu dozu glamura.

I dok je nekoć predstavljao napravu koja pokazuje koliko je sati, danas je isti statusni simbol, koji je dobrodošao u svim prilikama. Drugim riječima, sat je jedan od rijetkih detalja čija popularnost ne jenjava i bez obzira koji model odabrali, bit ćete u trendu.

Unutar galerije pronađite svoj budući omiljeni modni dodatak.

MUŠKI RUČNI SATOVI

Za razliku od ženskih modela, kod kojih je fokus na nježnim bojama i upečatljivim detaljima, muški satovi evoluirali su u simbol koji predstavlja status, a krasi ih snaga i impresivnost.

Bez obzira tražite li sat kojeg ćete nositi u uredu ili prirodi, unutar Heta1892 web trgovine pronašli smo nekoliko modela za sve uvjete.

Prelistajte galeriju i izaberite svog novog “ljubimca”.

Prijavite se na Heta1892 newsletter: https://heta.hr/newsletter/ i primajte obavjesti o novim modelima i akcijama, a o svim novostima možete se informirati i na njihovim društvenim mrežama Facebook i Instagram.

###

Heta d.o.o. osnovana je 1992. godine u Zagrebu. Nastala je na osnovama obiteljske tradicije u urarstvu i trgovini nakita koja je počela još davne 1892. godine. Do danas, Heta je postala jedan od najvećih i najrespektabilnijih uvoznika satova i modnog nakita za hrvatsko tržište, ali i tržišta regije (Slovenija, BiH, Makedonija).

Generalni su zastupnici velikih internacionalnih kompanija i brendova u proizvodnji satova i modnog nakita od srebra i čelika: Esprit, Pierre Cardin, Festina grupe (Festina, Jaguar, Lotus, Candino, Calypso i Lotus Style)
Osim navedenih, u HETA portfoliju nalaze se i birani brendovi poput LIU JO, Ferre Milano, Kenzo, Cerruti 1881, Smalto, Junghans, Zeno, Bulova…