FOTO by AMINAH ABDUL JILLIL

Moda

Bezvremenske vjenčane cipele za sve romantične mladenke!

Viktoria Mikulić 14. lipnja 2023.

Zašto su modeli s čipkom jedni od najtraženijih?

Od svih dodataka koje mladenka može nositi na dan vjenčanja, cipele su možda najvažnije. Torbica, šeširić ili neki drugi accessories definitivno su u drugom planu tijekom prvog plesa i fotografiranja, dok vjenčane cipele ostaju u središtu pozornosti cijeli dan. Postoji jedan stil cipela koji je iznad svih i neovisno o trendovima, mladenke mu se uvijek rado vraćaju: ženstvene i romantične cipele od čipke.

Kao dugogodišnji simbol romantike, ne iznenađuje nas što je čipka omiljena među mladenkama. Nije poznato kada je točno započela tradicija čipkastih vjenčanica i modnih dodataka, no nesumnjivo je da je sve do danas, jedinstvena tkanina iznimno popularan izbor.

Budući da je čipka tako lijepa tkanina i izgleda elegantno u bilo kojem stilu ili visini pete, ne čudi što smo se zaljubili u neodoljive salonke pozatog svjetskog brenda. Za sve buduće mladenke pronašli smo božanstven primjerak koji dolazi s potpisom brenda AMINAH ABDUL JILLIL o kojima smo već nekoliko puta pisali, jer su zaista ekstravagancija na kvadrat.

Vjenčane cipele koje ne bi ignorirala ni Carrie Bradshaw!

Ovog puta, šarmirali su nas bijelim modelom salonki koje su napravljene od čipke i satena, a krasi ih i predimenzionirana mašna kao finalan touch oko gležnja. Osim za fotografiranje, vjerujemo da ćete u ovim salonkama moći provesti čitavu noć na podiju zbog njihove kvalitetne izrade.

Cijena ovih ljupkih vjenčanih cipela iznosi $578.00, a pronaći ih možete na LINKU.