FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Bezvremenske točkice su glavni adut Tommy Hilfiger haljine

Krešimir Šustić 25. studenoga 2020.

Šarmantni uzorak koji bismo nosili u grad na kavu, kao i na romantične večere

U modnom svijetu postoje neki trendovi koji su jednostavno bezvremenski, te ih nosimo neovisno o godišnjem dobu u kojem se nalazimo i prigodi kojoj prisustvujemo.

Jedan od takvih je i mega popularni točkasti uzorak, koji nas je osvojio još davnih 60-ih godina prošlog stoljeća i od tada ponosno stoji u našim garderobama.

U moru različitih uzoraka, on je onaj koji donosi dašak vintage stila, neopisiv šarm i razigranost, ali i potrebnu dozu elegancije i sofisticiranosti kada nam je to potrebno.

Svaki komad obogaćen točkastim ruhom ističe se na poseban način, stoga nas ne čudi da je omiljen izbor mnogim zaljubljenicama u modu i dobre komade odjeće.

Američki fashion mogul, Tommy Hilfiger u svojoj novoj kolekciji je predstavio mnoštvo stylish odjevnih predmeta od kojih se posebno ističe midi haljina s neodoljivim točkicama.

Dolazi u klasičnoj crnoj boji, dizajnirana je s manšetama i elegantnim naborima, a donosi suvremen izgled u naše svakodnevne outfite.

Odlično je možemo iskombinirati s gležnjačama i visokim čizmama za svečanija i večernja izdanja, ali i za poslovne pothvate i casual kombinacije uz robusne čizme ili tenisice.

Svoj primjerak ove zanosne ljepotice možete potražiti u najbližoj poslovnici spomenute robne marke ili iz udobnosti svog naslonjača obaviti online kupovinu putem LINKA.