FOTO by Reserved

Moda

Bezvremenska elegancija – camel smeđe sandale s potpisom Reserveda!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2024.

Trenutno su snižene za -25%!

Profinjeni stil odijevanja se ne može naučiti, to jednostavno imamo ili nemamo u sebi. No postoje neke smjernice koje nam mogu pomoći da uvijek izgledamo sofisticirano.

O tihom luksuzu prošle se godine puno pričalo, no pojava istog nije samo trend, to je nešto što je bilo prisutno puno prije nego što je postalo viralno.

Prihvaćanje ovog koncepta nikada nije značilo razbacivanje dizajnerskim stvarima, već je puno dublje od toga. Filozofiju tihog luksuza najbolje je sažela pokojna Vivienne Westwood: “Kupujte manje. Birajte dobro. Neka traje. Kvaliteta, ne kvantiteta.”

Drugim riječima, ne morate kupovati samo skupocjene stvari da biste dobro izgledali, samo morate biti oprezniji s odabirom.

Možete biti pažljiviji pri kupnji na brojne načine, ali najlakši način je krenuti s izborom obuće. Odluka da se odlučite za bezvremenske siluete spriječit će vas da nastavite trčati kroz beskrajni ciklus trendova i pomoći vam da dugoročno uštedite novac.

Cipele koje smo upravo ugledali u Reservedu klasik su kojeg ćete dugo nositi. Ove cipele neće samo skupljati prašinu u ormaru, već će biti među vašim prioritetima za dnevne i večernje lookove.

Reserved sandale dolaze u camel smeđoj boji i nezaobilazan su modni saveznik za ljetne dane, a trenutno su i na sniženju te njihova cijena iznosi 29,99 EUR. Iako ovu boju preferiramo najesen, definitivno je vidimo uz sve naše ljetne outfite poput končanih matching setova, cvjetnih haljina i elegantnih kombinezona.

Više detalja o ovih chic potpeticama potražite na LINKU!