FOTO by Orsay

Moda

Bež pletivo i rombovi – najslađa jesenska odjevna kombinacija!

Viktoria Mikulić 07. listopada 2021.

Suknja i vesta su dio nove Orsay kolekcije...

Kada govorimo o najraskošnijem godišnjem dobu koje nas časti nevjerojatnim bojama, puno je toga što nas asocira na jesen: kesteni, žirevi, lišće, bundeve, kukuruz, kao i fashion komadi kojima se svake sezone iznova vraćamo, a najdraže među njima je pletivo.

Influencerice su pletivo prikazale u jednom sasvim novom svjetlu, kombinirajući ga uz mnoštvo drugih odjevnih predmeta. Veste, suknje, haljine, kardigani, obuća i torbe u pletenom izdanju izgledaju još gracioznije.

Orsay nam je za novu sezonu pripremio pregršt pletenih komada pa smo tako izdvojili mekane kardigane u kojima bismo proveli vječnost, a koji će nas grijati i tijekom najhladnijih dana. Oni nisu tu samo u službi kardigana, već su ujedno i idealna alternativa jakni.

Osim najtoplijih cozy komada, Orsay nam je pripremio još jedan set odjeće napravljen od pletiva, u kojem ćete izgledati najelegantnije.

Riječ je o suknji do koljena i vesti u jednakom tonu – bež boji s motivima romba koja toliko dobro izgleda na primjeru modela i vjerujemo da bi i nama jednako šarmantno pristajala. Apsolutno ništa ne bismo mijenjali od ovog looka sa službene stranice u kombinaciji s visokim čizmama u camel smeđoj nijansi.

Jedino što bismo još dodali je crveni ruž i neka stylish bucket torbica, a ako baš ne možete zamisliti outfit bez nakita, slobodno isti uparite s upečatljivom bižuterijom iz ponude high street brendova.