FOTO by CCC

Moda

Bež, camel, bijeli ili crni? CCC ruksaci s točkastom maramom klasična su elegancija!

Viktoria Šafranić 23. ožujka 2021.

Ruksaci koji neće izaći iz trenda ni u narednim sezonama...

Moda nam uvijek sprema neke nove trendove, no tu su i one stvarčice kojima se uvijek rado vraćamo. Bez obzira što nam svjetske piste servirale, postoji odjeća i dodaci koji su uvijek u modi.

Torbe su najzastupljeniji accessories, a posljednjih sezona sve više su u fokusu i ruksaci. Nekoć su isti bili namijenjeni za sport, a danas ih je gotovo nemoguće zamisliti samo u tom kontekstu. Proizvođači su prepoznali njihovu važnost i počeli ih uvrštavati u svoje nove linije, svaki put s nekim drugim uzorcima.

Najpopularniji su mini ruksaci koje najviše volimo u izdanju adidasa i koji pristaju uz gotovo sve outfite, od ležernijih do onih elegantnijih.

Ovog puta, zapikirali smo ruksake u CCC brenda Jenny Fairy koje prvenstveno vidimo uz svečani look. Iako djeluju sasvim jednostavno, posebice zbog svojih boja – bijele, crne, nude i camel nijanse, jedan ih detalj čini izuzetno elegantnima.

Riječ je o marami točkastog printa koja ih iz klasika pretvara u glam accessories. Ovi simpatični ruksaci od eko kože stvoreni su za sve one ljepotice koje njeguju stylish stil odijevanja, upotpunjen oxford cipelama, cvjetnim suknjama i bluzama od organze.

Koji god odabrali, svi su stvoreni za proljetno španciranje gradom. Njihova cijena iznosi 199,00 kuna, a dostupnost u trgovinama možete čekirati OVDJE.