FOTO by Stradivarius

Moda

Beverly Hills, Brooklyn, San Francisco – puloveri iz Stradivariusa su must-have ove jeseni!

Viktoria Mikulić 06. listopada 2023.

Svaki je poseban na svoj način!

Ne znamo je li rujan ikada bio ovako prekrasan, a čini nam se da će i listopad pratiti jednake temperature. Iako su jutra hladnija, tijekom dana itekako možemo upijati sunčeve zrake na terasama kafića, u parkovima ili u šetnji gradom. Već smo zakoračili u jesen, no još uvijek nije toliko hladno da bismo trebali nositi jakne, već je prihvatljivo slojevito odijevanje.

Najbolje je ujutro izići u nekom toplom i udobnom puloveru, a ispod njega odjenuti običnu majicu s kratkim rukavima te look kombinirati s trapericama i tenisicama.

Unutar web trgovine Stradivarius pronašli smo mnoštvo pulover a natpisima američkih gradova i četvrti poput San Francisca, New Yorka, Brooklyina, Beverly Hillsa i slično.

Ovi cozy pulover idealni su za jesenske dane iz nekoliko razloga, topli su i ugodni za nošenje, imaju veoma pristupačne cijene i izgledaju stylish. Više od toga nam nije ni potrebno.

Osim u spomenutoj verziji možete ih kombinirati i uz kožne hlače, a ispod njih odjenuti bijelu košulju te sve zajedno spojiti s robusnim gležnjača. Također, ove pulover možete nositi na slip haljine ili uz kratke suknje na falde, kao i uz oxfordice.

U nastavku donosimo galeriju koja uključuje 7 Stradivarius pulovera i njihove cijene:

Sve modele možete pronaći na LINKU!