FOTO by Netflix

Film

“Best. Christmas. Ever!” – Jason Biggs u novom božićnom filmu

admin 13. listopada 2023.

Kreće filmska blagdanska groznica...

Prije 3 tjedna krenulo je odbrojavanje od sto dana do Božića, a sukladno tome krenuli su svitati i naslovi novih blagdanskih filmova koji naš čekaju ovog Božića.

Netflix je već krenuo sa svojom blagdanskom kampanjom i predstavio svoj prvi božićni hit – “Best. Christmas. Ever!”

Foto: Netflix

Glavne ženske uloge tumače Brandy Norwood i Heather Graham koje će glumiti dugogodišnje prijateljice Jackie i Charlotte koje se nakon niza godina ponovno sreću.

Foto: Netflix

No, s godinama su se stvari promijenile i umjesto prijateljskog susreta prepunog pozitivnih blagdanskih emocija stvari kreću neočekivanim smjerom. Jedna od njih ima tradiciju pokvariti Božić svom bližnjem i kreću spletke prepune međusobnih podbadanja.

Foto: Netflix

Službeni sinopsis za seriju glasi: Jackie uživa u uspješnom životu i sretnom braku, inteligentnoj djeci i ranim umirovljenjem nakon višemilijunske prodaje svoje uspješne zrakoplovne tvrtke. Nasuprot tome, Charlotte se muči s poslom koji ju ne ispunjava, posebno zbog financijskog stanja. Unatoč poteškoćama, Jackie obično šalje hvalisave blagdanske razglednice koji pogoršavaju Charlottein osjećaj nedostatnosti. Radnja se zaoštrava kada Jackiena obitelj nenamjerno dođe u goste svojoj prijateljici, a sve zbog pogreške na GPS-u. Obje obitelji odluče provesti praznike zajedno, ali Charlotteina dugotrajna ogorčenost zamalo uništi blagdansko raspoloženje dok ona pokušava dokazati da Jackien život nije tako savršen kao što ona tvrdi. Kako bi spasili svoje prijateljstvo, moraju se pomiriti i prigrliti božićni duh.

Foto: Netflix

U filmu će glumiti i zvijezda filma “Američka pitaJason Biggs, koji će uskočiti u ulogu Charlottinog supruga. Upravo su izašle i prve fotografije sa snimanja i možemo reći kako nas pomalo kreće hvatati blagdanska groznica.

Foto: Netflix

Film ćemo moći gledati od 16. studenog na Netflixu.