FOTO by @teddysphotos

Zabava

Besplatne kino ulaznice za sve riđokose!

admin 18. srpnja 2022.

Kako ne bi "izgorjeli" na suncu, mogu se skloniti u klimatizirane kino dvorane...

Iako još nije došao u naše krajeve, ovog tjedna toplotni udar poharat će područje Velike Britanije. Ovog ponedjeljka i utorka predviđa se da će temperature ići do, ako ne i preko četrdeset stupnjeva, a ove ekstremne vremenske neprilike imaju još veći utjecaj na pripadnike jedne specifične boje kose.

Istraživanja su pokazala da ovakve vremenske neprilike najgore utječu na ljude crvene kose i svjetlije puti, pa su lanci kinodvorana napravili jednu hvalevrijednu gestu prema njima.

Besplatne kino ulaznice za riđokose

Kako bi se što efikasnije u ovom periodu sakrili od sunca sve riđokose osobe mogu dobiti besplatnu kino ulaznicu u klimatiziranom prostoru, daleko od sunca. Akcija traje danas i sutra, kada su predviđene najviše temperature.

Besplatne kino ulaznice za sve riđokose osobe

Mark Barlow, generalni direktor za Showcase Cinemas, rekao je: “Iako UK uživa u prijeko potrebnom sunčanom vremenu, znamo kako neki ljudi teško podnose vrućinu. Kako bismo se uhvatili u koštac s toplinskim valom, svim riđokosim osobama nudimo besplatan ulaz u kino ovog ponedjeljka i utorka, tako da će moći uživati u nekim od odličnih filmova u ponudi u udobnosti klimatiziranih prostora daleko od Sunca”.

Besplatne kino ulaznice za riđokose

Iako sumnjamo da će netko s naših prostora potaknuti ovu akciju i neobičnom ponudom zaštititi najosjetljivije osobe, bitno je da su svi britanski riđokosi sigurni i da im ovaj toplinski val neće naštetiti.