Moda

Bershkina torba u boji limete razvedrit će i najtmurnije dane!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2021.

Boje su dobrodošle u narednoj sezoni, osobito one prpošnog tona...

Torbica je najpoznatiji svjetski modni detalj bez kojeg se gotovo nijedna žena ne može zamisliti.

Nosimo ih tijekom svih dnevnih aktivnosti, kao i večernjih izlazaka. Kamo god se uputile tu su uz nas da poprate sve odjevne kombinacije. Drugim riječima, one su modni pečat svakom našem outfitu. U njih svrstavamo one esencijalne potrepštine poput ruža, ključeva, novčanika i mobitela, te ih danas možemo pronaći u bezbroj različitih primjeraka.

Netko je ljubitelj predimenzioniranih torbi, drugi su zaljubljeni u mini torbice, vrećaste modele , koferčiće, dok će neki kao savršenu alternativu istima odabrati ruksak.

U proljeće nam nije toliko bitan oblik torbe koliko njezin dizajn, odnosno nijansa. U boji limete, na Bershkinom web shopu pojavila se torbica minijaturnog izdanja, koja neće proći nezamijećeno i izgledat će sofisticirano baš kao i procvalo cvijeće.

Toliko malena, a istodobno upečatljiva, najviše će doći do izražaja uz klasičnu garderobu te joj dodati onaj proljetni šarm, a posebno je zamišljamo uz neodoljive maxi haljine. Uz zanosnu boju, tu su i višestruki lančići koji je čine pravim gradskim favoritom.

Za kupnju ove torbice se nećemo previše dvoumiti jer osim što osvaja jarko žutim tonom, cijena joj je uistinu pristupčna, svega 99,90 kuna.

Za sve koji vole razigrane boje i mini accessories, ovaj novitet biste trebali nabaviti putem LINKA.