FOTO by Bershka

Moda

Bershka upravo izbacila “The Rolling Stones” traperice i traper jaknu s kultnim jezikom!

Viktoria Mikulić 14. siječnja 2022.

Britanski rock bend dan danas osvaja svijet!

Vjerojatno na ovom svijetu ne postoji osoba koja nije čula za The Rolling Stones. Kultni britanski bend koji žari i pali glazbenom scenom od davne 1962. godine, sinonim je za rock glazbu. Iako su neki od članova benda preminuli, dan danas je grupa ostala aktivna.

Bend je osnovalo 4 glazbenika: Brian Jones, Ian Stewart, Mick Jagger, Keith Richards. Osim što su njihova imena svima dobro poznata, tu je i isplaženi jezik koji je ušao u povijest. Isti je predstavljao zaštitni znak tadašnje diskografske kuće “Rolling Stones Records”, na kojoj je nastao njihov najprodavaniji album “Sticky Fingers”. 2021. godine su proslavili 50 godina od kultnog albuma, a jezik se dan danas posvuda koristi kao nezaobilazan detalj, osobito u modnom svijetu.

Poznati high street brendovi itekako iskorištavaju njegov potencijal i uvrštavaju isti u svoje nove kolekcije. Bershka je upravo lansirala dva noviteta koji su nezaobilazan par za proljetne dane – traperice i traper jaknu u stilu 80-ih.

Oba primjerka su ležernog izdanja, baš kao što i priliči stilu The Rolling Stonesa. Traperice su mom kroja i posvuda imaju izvezene motive crvenog jezika, a najviše ih vidimo uz klasične bijele tenisice i T-shirt, ili robusne gležnjače i neku casual košulju.

Dok je na trapericama jezik nešto suptilniji, isti ukrašava kompletnu stražnju stranu traper jakne, a na prednjoj strani se nalazi natpis grupe. Model je kratko rezani, a dodatnu ležernost naglašavaju i konci koji vise. Baš kao i kod traperica, riječ je o svijetlom, pomalo ispranom traperu.

Traperice s printom zaštitnog znaka The Rolling Stones možete pronaći po cijeni od 299,90 kuna, dok traper jakna košta 379,90 kuna.

Bez obzira nosili ih zajedno ili ih kombinirali uz druge odjevne predmete, trendi look je zagarantiran.