Moda

Bershka traper crop top u obliku srca – DA ili NE?

Viktoria Mikulić 15. ožujka 2022.

Biste li mu dali zeleno svjetlo?

Traper je materijal koji je poželjan u svim godišnjim dobima i s radošću ga nosimo uz brojne druge komade. No ipak, u proljetne dane isti najviše dolazi do izražaja, kada svoj omiljen par jeansa najradije spajamo uz bijelu boju, poput T-shirta i bluza. Osim traperica i traper jakne, poznati brendovi lansiraju još neke modele odjeće u denim izdanju koje bismo odmah prigrlili.

I dok smo zimi orijentirani prema tamnijem traperu, tijekom proljetnih dana najčešće biramo onaj svijetle varijante, a upravo takav dio je nove kolekcije poznatog high street brenda.

Uz mnoštvo drugih traper komada, Bershka je predstavila crop top koji neće proći nezamijećeno, a rezerviran je za slobodno vrijeme. Naravno, ne bi se svatko usudio odjenuti ovako nešto, no uz hlače visokog struka definitivno bi razmislili o nošenju istog. Ono što ga čini posebnim je njegov oblik – srce, koje dodatno naglašava nježnost ovog odjevnog komada.

Iako je riječ o ljetnoj odjeći, vjerujemo da ćemo u nadolazećim proljetnim mjesecima imati priliku da odjenemo ovaj ljupki top. Posebice će dobro izgledati na večernjim partyjima ne nekom rooftopu. Kombinirali bismo ga uz visoke tenisice i trapezice kao i uz bijele hlače i sandale na blok petu.

Ako ga možete zamisliti na sebi, zašto ne biste svom ormaru pridodali ovaj proljetni adut?! Njegova cijena iznosi 199,90 kuna, a pronaći ga možete na LINKU!