FOTO by Bershka

Moda

Bershka torbica u obliku srca stiže u baby blue izdanju!

Viktoria Mikulić 18. svibnja 2022.

Savršena uz sve naše bijele odjevne kombinacije…

Ako u posljednje vrijeme niste baš najboljeg raspoloženja, mi znamo kako vas razvedriti. Sitnice su te koje nas čine sretnima, iako je to u našoj glavi ponekad teško zamisliti.

Jedna situacija ovih nas dana posebno veseli od ranih jutarnjih sati. Onaj trenutak kada otvorimo svoj ormar i ugledamo vedre i nježne boje, lepršave komade odjeće i vibrantne modne dodatke, na našem licu odmah se pojavi osmijeh. 

Iako smo iz zime doslovno uskočili u ljetne stvarčice i ne možemo pretjerano uživati u čarima proljeća, dok je na nama lagana garderoba koju odjenemo svega u nekoliko sekundi, tko smo mi da se žalimo.

Na nama je samo da uživamo u suncu i kreiramo nekoliko fantastičnih lookova koje ćemo nositi preko tjedna, kao i onih u kojima ćemo blistati vikendima.

Torbica koju smo pronašli rezervirana je za opuštena vikend druženja, a ona dolazi s potpisom Bershke. U baby blue izdanju i u obliku srca, ovaj je accessories s perlicama pravi melem za oči. Iako je manja, unutar iste stat će vam sve one esencijalne potrepštine.

Preslatka je za dnevni i večernji izlazak, osobito u kombinaciji s odjećom bijele boje, jer će tako najviše doći do izražaja. Njezina cijena iznosi 299,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU.