Moda

Stradivarius slingbacksice pastelnih boja od sada dostupne po cijeni od 125,90 kuna!

Viktoria Šafranić 11. svibnja 2020.

Sniženje je toliko moćna riječ koja u sekundi podiže raspoloženje svim fashionisticama!

Današnji dan mogao bi ući u povijest jer osim što su nakon gotovo dva mjeseca otvoreni kafići koje su mnogi s nestrpljenjem iščekivali, konačno je moguć odlazak u shopping centre. Iako će se samo najhrabriji uputiti prvi dan, dovoljna je samo spoznaja kako je sve ponovno u pogonu i odmah smo nekako poletniji.

Iako se ulazak u najdraže trgovine čini poput prave noćne more gdje je potrebno poštivati sve mjere predostrožnosti i kompletno nam je onemogućeno isprobavanje odjeće, ipak ima onih koji će se odmah uputiti tamo i potrošiti svu ušteđevinu.

No tko smo mi da sudimo kada ni sami ne možemo odoljeti novim slingbacksicama iz Stradivarius koje su trenutno na popustu. Svatko od nas ima različite potrebe i želje, a obuća je mnogima najveća slabost.

Dobra vijest je što manje više svi znamo svoju veličinu pa ako ste već kupovali u Stradivarius, neće vam biti problem samo ih pokupiti s police,a za sve koji se i dalje jako bolje pandemije, jednostavno ih naručite online.

One dolaze u tri zanosne pastelne boje, svijetlo zelenoj, puderasto rozoj i baby plavoj nijansi i krasi ih šarmantna blok peta. Zasigurno ćemo ih viđati na prvoj subotnjoj špici uz lepršave haljine i stylish torbice, osobito jer njihova cijena trenutno iznosi 125,90 kuna.

Za sve vjerne klasičnoj eleganciji, tu je i crni model koji je također na popustu, a koji će se uklopiti uz bilo koji komad odjeće, od poslovnih do casual outfita.

Za više informacija o ovim ljepoticama, posjetite njihovu službenu stranicu.