FOTO by Bershka

Moda

Bershka sandale s platformom za nezaboravne noćne provode

Krešimir Šustić 20. svibnja 2020.

Jedva čekamo da se klubovi otvore kako bi mogli zablistati u njima!

Dolazak ljeta znači samo jedno, dani postaju duži i topliji, noći luđe, modne kombinacije šarenije i veselije, a sve to je ono što smo čekali cijele godine i napokon dočekali širom otvorenih ruku.

Zara upečatljive sandale u koje odmah želimo uskočiti

Iako trenutno još uvijek klubovi nisu otvoreni i ne možemo uživati u izlascima s najboljim frendicama, to nas ne zaustavlja da si makar u glavi slažemo savršene look-ove koje ćemo isfurati kada nam se pruži prilika za to.

229,90 kn

Osim šarenih odjevnih predmeta, valja obratiti pozornost i na modele obuće u kojima ćemo moći cijele noći plesati, a da pritom izgledamo trendy i stylish.

279,90 kn

Naravno, najbolji izbor za to su sandale jer u njima imamo potreban komfor, a bez ikakvog problema ih možemo kombinirati uz omiljene suknje, haljine i vruće hlačice.

Potaknuti favoritima sezone, bacili smo se u potragu za idealnim primjercima i naišli na svima dobro znane platforme, koje su nam došle iz 90-ih i izgledaju bolje nego ikada svojim modernim ruhom.

Dva modela koja su nam zapela za oko prava su modna poslastica, a dolaze nam u hit žutoj boji i u popularnom zmijskom uzorku sa šarenim tonovima raznih boja.

Dizajnirane su kako bi u njima zablistali i imali potrebnu stabilnost prilikom svakog novog koraka, a osim toga izgledaju veličanstveno i uistinu im je teško odoljeti.