FOTO by Bershka

Moda

15 Bershka proljetnih torbica od 99 do 119 kuna!

Viktoria Mikulić 17. veljače 2021.

Koja boja uz vas najbolje pristaje? Nama je tirkizna favorit!

Bershka je jedan od onih high street brendova koji nam donosi trendi komade nalik onima s modnih pisti, po znatno povoljnijim cijenama.

Sve što je trenutno aktualno u svijetu, može se pronaći na njihovim policama u veoma sličnim izdanjima. Oni nam omogućuju da za puno manje novaca, dobijemo ono što želimo i pritom se osjećamo poput pravih zvijezda.

Kako se onda ne bismo svaki put prilikom odlaska u shopping uputili tamo, kada znamo da će nam barem jedna stvar zapeti za oko. Svakog tjedna, lansiraju pregršt odjevnih predmeta i detalja koji na jedan prekrasan način simboliziraju uličnu modu.

Ipak, odjeća pada u drugi plan čim ugledamo modne dodatke, odnosno torbice koje samo pristižu. Za proljetnu sezonu, već je stigla nekolicina različitih modela u pastelnim bojama, a tu je i jedna tirkizna koja neće proći nezamijećeno.

Mi smo izdvojili manje primjerke na koje ćete potpuno zaboraviti da ih nosite, a istodobno će one krasti poglede prolaznika.

Sve su idealne za nošenje preko ramena, a najčešće lansirani model su baguette torbice, koje već neko vrijeme predstavljaju ultimativni hit, baš kao i 80-ih.

Žudimo za vedrim danima u kojima će ovaj accessories igrati glavnu ulogu.

U nastavku doosimo galeriju od 15 proljetnih favorita koji izgledaju skupocjeno, a koji dolaze po cijenama od 99 do 119 kuna:

Ne možemo puno pričati o kvaliteti jer ih još nismo uživo pogledali, no čak i da nam potraju jednu sezonu, taj rizik smo spremni prihvatiti.

Novu proljetnu kolekciju možete pronaći OVDJE.