Moda

Bershka lansirala ljupke bijele tenisice s Minnie Mouse i Daisy Duck motivima!

Viktoria Šafranić 25. siječnja 2021.

Ovog puta, ljubav dolazi u obliku najsimpatičnijih animiranih likova...

Čim su na nebu provirile prve zrake sunca, pomislili smo na ponovni susret s terasama, ispijanjem kavica i druženjem s najboljim prijateljicama.

Koliko god je bilo lijepo i mirno provoditi vrijeme u svoja četiri zida, željni smo svježeg zraka i onog smijeha naše BFF za kojim se svi okreću, dok nam priča svoju posljednju dogodovštinu.

Već maštamo o odjevnim kombinacijama u kojima ćemo se pojaviti na prvom ležernom susretu, koji toliko priželjkujemo.

Da se nas pita, krenuli bismo od obuće i jednoglasno se odlučili za bijele tenisice. One su početna smjernica kojom određujemo preostale komade za dnevni look, a s novitetom koji smo pronašli u Bershki, ta modna igra bit će razigranija no ikada.

Riječ je o divnom modelu koji dolazi s motivima omiljenih Disney junakinja, Minnie Mouse i Daisy Duck. Osim na gornjem dijelu, njihov print krasi i gumeni potplat.

Ove bijele tenisice nadopunjuje ružičasto ruho koje asocira na prve proljetne dane, a koje ćemo dočekati na najdražoj terasi u gradu.

Bez obzira kamo ih nosili, vjerujemo da će svaki korak izmamiti poglede brojnih prolaznika jer su toliko šarmantne, da ne mogu proći nezamijećeno. Udobna trenirka samo je jedan od odjevnih predmeta uz koje ih možete kombinirati, kako biste se osjećali ugodno i opušteno.

Ako ste i sami obožavatelj kultnih cartoon likova, ne možete zamisliti proljeće bez bijelih tenisica i preferirate vrijednost za uloženi novac, onda svakako škicnite novitet koji možete pronaći za 229,90 kuna. Na linku saznajte i dostupne veličine.