FOTO by Bershka

Moda

Bershka kupaći kostim u boji lavande i brončani ten se vole!

Viktoria Mikulić 25. lipnja 2024.

Obožavamo lila nijansu!

Ljeto je stiglo, a s njime i temperature iznad 30 stupnjeva. Dok lagano planiramo godišnji odmor, u potrazi smo za novim kupaćim kostimom. Iako ih u omaru imamo nekoliko u različitim dezenima i bojama, svake sezone poželimo barem jedan novi.

Naravno, to ne mora biti ništa preskupo, a dokaz tome da i povoljnije varijante mogu biti jednako efektne novi je kupaći kostim s potpisom Bershke.

Riječ je o dvodijelnom badiću s detaljem cvijeta na gornjem i donjem dijelu. Ovaj ljepotan dolazi u boji lavande i savršeno će izgledati uz brončani ten.

Sa svojom živopisnom bojom lavande, ovaj dvodijelni kupaći kostim odiše osjećajem zabave i samopouzdanja. Kupaći kostim u boji lavande je univerzalno privlačan i može laskati raznim tonovima kože, pružajući svjež i moderan izgled za bilo koju priliku.

Možete ga kombinirati uz slamnati ceker i predimenzionirani šešir, mačkaste naočale i kimono u komplementarnim pastelnim nijansama. Kako biste upotpunili izgled, dodajte zlatne ili srebrne sandale.

Bez obzira nalazili se na pool partyju ili na plaži, uz ovaj Bershkin novitet mamit ćete poglede na bilo kojem okupljanju.

Za sve kojima jednostavno treba novi kupaći kostim, a ljubitelji ste lila nijanse, donji dio možete pronaći za 17,99 €, koliko iznosi i cijena gornjeg dijela. Sve detalje saznajte na njihovoj službenoj web stranici.