FOTO by Bershka

Moda

Bershka bijele košulje: kraće ili duže izdanje?

Viktoria Mikulić 15. veljače 2021.

Jer kome ne treba još jedna...

Bijela košulja je klasik koji je nekoć bio najaktualniji odjevni predmet u poslovnom svijetu, no influencerice su istu pretvorile u must-have komad uz brojnu drugu odjeću, poput traperica, kratkih hlačica, plisiranih i pencil suknji, kao i satenskih haljina. 

I dok smo prije navikli na jednostavne i strukirane modele, danas bijele košulje možete pronaći u različitim krojevima i koji god odabrali, nećete pogriješiti.

Mi smo u Bershki pronašli dvije nove bijele košulje koje neće proći nezamijećeno. Jedna je rezervirana za slobodno vrijeme, a riječ je o modelu koji je pomalo nalik klasičnim bijelim košuljama, jedina razlika je kraća duljina i vezice koje naglašavaju struk.

Druga košulja također se veže u mašnu no ona je dužeg kroja te je idealna za poslovne prilike. Obje su napravljene od popelina koji je ujedno i najaktualniji u današnje vrijeme.

I dok je jedna ljepotica namijenjena za visoke temperature i sve one ‘leisure’ aktivnosti, druga oversized košulja odmah je dobrodošla za nošenje uz profinjeni model hlača. Za naš ukus malo je prekratka da je nosimo samostalno, no odabir je na vama.

Ako smatrate da je vaš ormar potrebno osvježiti i nakon zagasitih boja koje su se uklapala u tmurne dane, unijeti bijelu garderobu stvorenu za proljeće, onda svakako škicnite detalje. Cijena kraćeg modela iznosi 139,90 kuna, dok dužu bijelu košulju možete pronaći za 199,90 kuna.