FOTO by Netflix

Film

“Berlin” – stigao prvi trailer za spinoff serije Money Heist

admin 20. rujna 2023.

Zna se i točan datum izlaska... Jedva čekamo!

Prošle su skoro dvije godine od kada smo uživali u posljednjoj sezoni najpoznatijih pljačkaša u crvenom i seriji “La Casa de Papel“, a uskoro ćemo imati prilike vidjeti nešto što će nam vratiti nostalgiju.

Foto: Netflix

Netflix je upravo izbacio duži teaser za seriju “Berlin” koja bi trebala predstavljati spinoff serije “Money Heist” gdje će fokus biti na najpopularnijem liku – Berlinu!

Istoimena serija predstavit će Berlina u njegovim najboljim godinama i načinima na koji se priprema za najveću pljačku ikada.

Foto: Netflix

Teaser od 45 sekundi prikazuje kako se Pedro Alonso vraća svojoj ulozi Berlina gdje se, sa svojim suradnicima, priprema za pljačku stoljeća.

Foto: Netflix

Cilj teasera je najaviti datum izlaska serije, a uz najavu stoji i citat: “Berlin je pjesnik i ovo će biti njegovo remek-djelo. Zabilježite svoje kalendare, Berlin stiže 29. prosinca”.

Seriju “Berlin” napravili su kreatori serije “Money Heist“, Álex Pina i Esther Martínez Lobato i nadamo se da će nas ova limitirana serija od osam epizoda prikovati za fotelju jednako onako kako su nas prikovali i najpoznatiji pljačkaši u crvenom.