Modni dodaci

Benetton rozi ruksak s točkicama, postao je njihov najtraženiji accessories!

Antonija Andabak 02. lipnja 2021.

zašto ne biste svoju avanturu upečatljivih modnih dodataka započeli s ovim ruksakom?

Talijanski modni brend godinama drži konstantu kada je riječ o novitetima kojima će zaintrigirati modnu scenu, a ovoga puta to mu je pošlo za rukom točkastim ruksakom koji je momentalno postao jedan od najtraženijih accessoriesa u Benettonovoj ponudi.

Bogata ponuda ruksaka na tržištu privukla je pozornost fashionistica koje će nerijetko posegnuti dublje u džep ne bi li u svojoj kolekciji posjedovale ruksak nešto drugačijeg dizajna, drugačije kombinacije boja, tj. onaj modni detalj koji će znati privući pozornost, a to je ovom ruksaku- uspjelo!

Benetton rozi ruksak – 379,90kn

Naše ljetne aktivnosti poput obilaska događanja na otvorenom kojim će se mnogi gradovi moći pohvaliti, mjesto je na kojem pokazati da minimalizam nije jezik kojim govorite, barem kada je riječ o accessoriesu, a odlučite li dati priliku ovom simpatičnom ruksaku, vaš će karakter itekako doći do izražaja.

Beskompromisna funkcionalnost i prostrana unutrašnjost, osigurava bezbrižnost vlasnice ovog accessoriesa, osobito ako uzmemo u obzir dimenzije istog. Naime, ruksak djeluje nešto robusnije i veće, a njegove dimenzije 19,5x23x10 cm govore u prilog tome da je ipak riječ o malom i slatkom modnom dodatku koji je u prvim taktovima pojavljivanja na web shopu Benetton.com, izazvao veliki interes ljubiteljica mode.

Benetton rozi ruksak – 379,90kn

Kombinacija roze boje s većim plavim točkama i manjim bijelim, upečatljiv je spoj idealan za razigrane ljetne dane pred nama, a ako inače niste fan modne filozofije “spajanja nespojivog” kada je riječ o odjeći, zašto ne biste svoju avanturu upečatljivih modnih dodataka započeli s ovim ruksakom!

Isti, osim u točkastom izdanju dolazi u još dva zanimljiva primjerka koja možete checkirati OVDJE, a cijena je 379,90 kuna.