Moda

Benetton Mickey & Minnie Mouse natikače postale su pravi hit!

Antonija Andabak 14. travnja 2021.

Iako dječje, brojevi ovih natikača sežu do broja 40 i to po cijeni od 129,00 kn!

Sudeći po vremenu, bliži smo predstavljaju zimske nego ljetne obuće, no kako brojni modni editorijali i portali naveliko predstavljaju nove kolekcije ljetne obuće, tako smo pronašli par neodoljivih natikača s poznatim nam likovima – Mickey i Minnie Mouse!

Volimo kada se na vrijeme možemo pripremiti na ljetni period koji zahtijeva ležernu i udobnu odjeću i obuću, ali i onu eye-catching kategorije što ove definitivno jesu!

Iako dječje, brojevi ovih natikača sežu i do većih brojeva, što će reći da možete imati savršenu matching obuću sa svojim mališanima! Par ljetne obuće dolazi u dvije varijante, plavoj – koju ukrašava lik Mickeyja i crvenoj s koje se smiješi Minnie.

Benetton plave natikače

Iako bi se dalo zaključiti kako su plave namijenjene dečkima, a crvene curama, poigravanje bojama itekako je poželjno stoga podržavamo ideju da i dame nose natikače plave nijanse, osobito ako se ista nalazi na vrhu vaših omiljenih boja.

Benetton craven natikače

Kako smo nedavno predstavili liniju kupaćih kostima s Calzedonia potpisom, tako smo momentalno zamislili koji bi se kupaći kostimi savršeno uklopili uz razigrane Benetton natikače jer se iz sezone u sezonu sve više pažnje pridaje i tzv. beach izgledu!

Sam naslov sugerira da su ove natikače postigle veliku popularnost u trenutku kada su objavljene na web stranici upravo iz razloga jer su targetirane dvije skupine kupaca, oni mali i veliki stoga požurite po svoju veličinu ovih cool natikača za savršeno ljeto! Njihova cijena iznosi 129,00 kn i možete ih naručiti OVDJE.