FOTO by Benetton

Moda

Benetton bijela košulja s printom Olive

Krešimir Šustić 07. svibnja 2020.

Lik koji zna kako razbiti monotoniju!

Dok njuškamo po web shopovima omiljenih high street brendova, uvijek se trudimo pronaći stvarčice zbog kojih ćete iskakati iz mase i biti trendy na svakom koraku.

Bilo da se radi o klasičnim komadima ili onima koji su totalno statement i upečatljivi, naš modni radar neprestano zuji poput malene pčelice kako bi vam pomogao u izboru.

Ovoga puta odvukao nas je do Benetton internet trgovine za koju smo sigurni da će nas oduševiti ponudom i kvalitetom. Razgledavajući artikle, izvukli smo jedan koji će zasigurno biti razlog zbog kojega ćete upadati u oči svojim šarmantnim izborom.

Klasična bijela košulja na prvu djeluje kao obična krpica koju ionako već imate u ormaru, no ako bolje pogledate shvatit ćete da se radi o uistinu posebnom modelu. Na lijevom dijelu smjestio se print s popularnom Olivom, Popajevom dragom koja nas je nasmijavala svojom nespretnošću.

Kultni lik savršeno se uklapa u modnu bajku, jer uz klasične hlače, suknju ili omiljeni par traperica ova junakinja može postati vaša nova saveznica s kojom ćete osvojiti titulu kraljice stila.

Čak će i u poslovni outfit unijeti dozu energičnosti i definitivno će razbiti jednobojnu monotoniju.

Ako želite da vaš elegantan look dobije dozu razigranosti, naručite ovu krasoticu na LINKU.