FOTO by Michael Kors / Instagram @michaelkors

Moda

Bella Hadid zadivila u novoj Michael Kors party haljini

Mia Vodopija 21. listopada 2021.

Vaš novi go-to party (ili novogodišnji) look je ovdje!

Svi koji vole modu, dizajnere i kojima je stalo do stila, znaju tko je Michael Kors. Modni dizajner, čija je majka bila model, bio je izložen industriji od malih nogu te je razvio ljubav i strast prema stvaranju odjeće.

Izbjegavajući akademski put Kors je početkom osamdesetih osnovao vlastitu etiketu u robnoj kući Manhattan Bergdorf Goodman. S naglaskom na čiste linije i kvalitetne materijale, Korsova odjeća, obuća i modni dodaci poznati su po jednostavnosti koja omogućuje pojedincu da razvije svoj vlastiti osjećaj stila.

Pogled na web stranicu Michaela Korsa i njihove kolekcije govori vam da on zbilja ima nešto za ponuditi svima, i to za sve prigode. Bilo da se odijevate za posao ili zabavu, Michael Kors će imati nešto za vas.

Ako se spremate na blagdansku sezonu partyja ili tražite pravu haljinu za najluđi party u godini, onaj novogodišnji, neka vas Bella Hadid u najnovijoj Michael Kors kolekciji potakne na shopping!

2210,00 kn

Ova metalik šljokičasta haljina je odličan i zagarantiran način da vas apsolutno svi primijete! Uz nju, tu su i stylish crne gležnjače koje imaju i svoju dozu metalik šljokičastog materijala.

Možete ih spariti s haljinom ili se možete odlučiti (u slučaju da vam je cijeli look previše bling-bling) za par jednostavnih i kvalitetnih crnih cipela s potpeticom.

2430,00 kn

Mala crna torba bila bi odličan završetak vašeg party/novogodišnjeg looka, uz tamni smokey eye makeup s frizurom u visokom repu.

Michael Kors haljinu možete pronaći na ovom LINKU, a čizme OVDJE.