FOTO by Amazon

Zabava

Bela u moru? Može!

admin 26. srpnja 2022.

Stol stvoren za sve ljubitelje kartaških igara

Četiri igrača i špil karata za belu dovoljni su za cjelodnevnu zabavu, a kada dođe ljeto nema te kartaške igre koju igramo više od nje.

Ako ste sakriveni u debelom hladu uz hladno piće pri ruci užitak je još veći, a sada smo pronašli rekvizit koji će igru podići na još viši nivo.

Uz ovaj plutajući stol svoje partije bele možete premjestiti u plićak gdje nikome neće biti vruće i gdje će koncentracija uvijek biti na vrhuncu. Najbitnije je pronaći dobru poziciju u moru i pobrinuti se da oko vas nisu osobe koje su sklone nemirnom plivanju i pravljenju valova. Prilikom igranja preporuka je visoka SPF zaštita, kao i nošenje šilterice ili šešira.

Osim što pruža dovoljno mjesta za četiri igrača dolazi i s četiri utora za piće kako biste se u svakom slučaju mogli rehidrirati čašom hladne vode ili poboljšati koncentraciju limenkom pive.

Uživajte satima u omiljenoj kartaškoj igri

Ovaj plutajući stol jednostavan je za korištenje, nema potrebe za napuhavanjem, a izdržljiv materijal od čvrste pjene jamac je da se neće lagano potrgati.

Ako ste u fazi planiranja godišnjeg odmora i pripremi rekvizita za isti, onda se ovaj plutajući stol za kartanje mora pronaći među njima. Mi smo ga pronašli unutar Amazona po cijeni od 46,80$.