FOTO by IMDb

Film

Bel-Air – nova serija o životu “Princa iz Bel Air-a”

admin 11. siječnja 2022.

Pogledajte trailer reboota omiljene serije iz devedesetih

Uoči premijere 13. veljače, časopis PEOPLE otkrio je ekskluzivne fotografije serije Bel-Air, dramatične rekreacije omiljene serije iz 90-ih “The Fresh Prince of Bel-Air“.

Foto: IMDb

Iako svi znamo radnju i likove, podsjetimo – Princ iz Bel Aira je američka humoristična serija. Radnja se odvija na Bel Airu. U uvodnoj špici serije mladi Will Smith priča kako ga je majka, zbog tučnjave na košarkaškom igralištu u zapadnoj Philadelphiji poslala da živi k tetku i tetki u Bel Air.

Foto: IMDb

Podeblji tetak Phil, uspješan je odvjetnik koji je studirao na Princetonu. Njegova žena, Vivian je profesorica na koledžu. Njihov butler, Geoffrey, stalno na smiješan i sarkastičan način kritizira svoju plaću i posao. Phil i Vivian imaju dvije kćeri i sina.

Foto: IMDb

Serija koja se prikazivala od 1990. do 1996. godine imala je ukupno 148 epizoda, a za mjesec dana imat ćemo ju priliku gledati kroz nešto ozbiljniji, dramski, spektar.

Serija će pratiti Willa, kojeg glumi mlada zvijezda Jabari Banks, dok kreće na svoje putovanje od ulica zapadne Philadelphije do luksuzne vile u četvrti Bel-Air u Los Angelesu.

Foto: IMDb

Dok se Will navikava na svoj novi život u bogatoj zajednici, gledatelje će se ponovno uvesti u novu eru voljenih likova Fresh Princea, uključujući Phillipa Banksa (Adrian Holmes), Vivian Banks (Cassandra Freeman), Carltona Banksa (Olly Sholotan), Hilary Banks (Coco Jones), Ashley Banks (Akira Akbar), Geoffrey (Jimmy Akingbola), Jazz (Jordan L. Jones) i Lisa (Simone Joy Jones).

Foto: IMDb

“Serija Bel-Air zamišljena je više kao drama no komedija. Ovim dramatičnim osmišljavanjem željeli smo stvoriti seriju koja ima svoje lice, poštujući duh originalne serije. Budući da je Bel-Air drama, serija će prikazati određene slojeve svih likova i tema na način koji jednostavno niste mogli učiniti prije 30 godina u polusatnom formatu sitcoma.” – izjavio je tvorac serije Morgan Cooper.