FOTO by orsay

Moda

Beige plisirana suknja najromantičniji je komad zimskih noviteta brenda Orsay!

Antonija Andabak 17. siječnja 2021.

Ako suknje i nisu vaš prvi izbor, ova s točkicama mogla bi promijeniti vaše mišljenje...

Razotkrivanje: iako u ormaru imate nekoliko suknji, one nikada nisu vaš prvi izbor kada idete van kuće jer ipak malu prednost dajete trapericama ili haljini. Razlog?

Ni sami niste sigurni, no jedno znate. Nova suknja zanimljivog kroja i boje, momentalno će vam stvoriti sliku u glavi s čim biste ju mogli iskombinirati!

Ta suknja dolazi s potpisom high street brenda Orsay i uvjerljivo je najromantičniji komad kojeg smo uočili u zadnje vrijeme!

Plisirana točkasta suknja – 229,90 kn

Tražite li nešto što ćete moći nositi u većini prilika koje vaše obaveze zahtijevaju, vi ste na pravom mjestu! Beige boje, ovaj budući komad vaše garderobe, nježnog je izgleda kojeg upotpunjuje lepršavi materijal plisiranog kroja.

Plisirana točkasta suknja – 229,90 kn

Sitni točkasti uzorak odaje onu šarmantnu notu, a točkice u crnoj i bijeloj boji toliko su decentne, a opet prisutne da ovu suknju možete kombinirati s majicama u spomenutim bojama iako istoj fantastično pristaje jednostavna majica u beige nijansi kada želite postići dojam haljine.

Još jedna izvrsna stvar kod Orsay suknje jest da unatoč tome što je lepršavog kroja, podstava od tankog pletiva daje onu čvrstinu materijalu, prikladnu za zimsko razdoblje.

Plisirana točkasta suknja – 229,90 kn

Crni pojas u struku zapravo je elastičan i lijepo će se prilagoditi vašoj građi tijela, a ako ste sretnica s ravnim trbuhom, ovaj će pojas lijepo istaknuti vašu liniju tijela i struk!

Cijena ove suknje iznosi 229,00kn i možete je kupiti OVDJE.