Beauty Institut Ageness – otkrijte puni potencijal svoje ljepote!

Viktoria Mikulić 05. listopada 2017.

Ljepota koja dolazi iznutra itekako se odražava na onoj vanjskoj…

Beauty salon Ageness – Blizu samog centra Zagreba, no pomalo sakriven od užurbane gradske vreve, svoje mjesto pronašao je Beauty Institut Ageness na čelu s wellness koordinatoricom i kozmetičarkom Sanjom Buinjac.

Salon je otvoren prošle godine i Sanja je time ostvarila svoj san, za koji je smatrala da će doći kada bude u potpunosti spremna, odnosno htjela je ostvariti dugogodišnje iskustvo na području kozmetologije prije upuštanja u samostalan poslovni pothvat.

Prošla je različite edukacije svjetski poznatih brenda Elemis, Sothys, Decleor, Klapp i slično, a i sama se uspješno snašla u ulozi edukatora. Položene edukacije za intenzivne tretmane lica i tijela pomogle su joj da dobije bogato iskustvo u jedinstvenom pristupu i dijagnostici kože.

Unutar Agenessa vlada umirujuća atmosfera, kao i ambijent čije svijetle boje asociraju na opuštanje i odmor. U današnje vrijeme, kada posao od nas zahtijeva brojne izazove koje je potrebno svakodnevno svladavati, vrlo je važno u svakome danu pronaći vrijeme ili barem trenutak za sebe.

Većina nas odlazi na tretmane kako bi se osjećali ljepše, bolje u svojoj koži, no kvalitetno odrađen tretman itekako utječe i na naše zdravlje. Beauty salon Ageness.

U salonu se koristi ekskluzivna profesionalna kozmetika britanske kuće ELEMIS, koja je osnovana 1989. godine. Brand kombinira snagu prirode, znanosti i aromaterapije. Zahvaljujući uspješnoj kombinaciji prirodnih aktivnih sastojaka i najnovije tehnologije, ELEMIS je na tržište izbacio neke od najutjecajnijih proizvoda protiv znakova starenja kože i profesionalne spa terapije koje je industrija ljepote ikada imala. Njihovu kvalitetu svake godine iznova otkriva preko sedam milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta, uživajući u tretmanima za lice ili tijelo.

Beauty Institut Ageness u svojoj bogatoj ponudi ima razne tretmane za njegu lica i tijela, istodobno i za žene i za muškarce. Osim osnovnih tretmana lica, tu su još anticelulitni tretmani za žene, razne vrste masaža od kojih bismo istaknuli Ageness Remedy masaže, jedinstvene tehnike koje poboljšavaju protok krvi u organizmu te gipkost vezivnog tkiva. Beauty salon Ageness.

Drugim riječima, ove tehnike su osmišljene da vam pomognu riješiti određeni problem s kojim se susrećete. Gospođa Sanja je dugi niz godina istraživala kako na najbolji mogući način pomoći klijentima koji su dolazili s raznim vrstama problema i bolova, te je nakon tisuću odrađenih tretmana uspjela objediniti jedinstvene pokrete u samo nekoliko učinkovitih tretmana.

U Salon Ageness također možete otići na depilaciju, pedikuru te manikuru, za koju koriste isključivo OPI i CND Shellac trajne lakove. Što se tiče tretmana za muškarce, tu su također posebni Ageness tretmani za njegu lica, kao i masaže te depilacije – klasična i egipatska.

Na stranici salona uvijek su ažurne nove akcije, a prilikom dolaska prvi put, ostvarujete 15% popusta na željeni tretman.

Ono što je posebno zanimljivo, u ovu prekrasnu oazu možete doći i samo na konzultacije s ljubaznom gospođom Sanjom, koja će vam pomoći u određivanje dijagnostike ovisno o problemu s kojim se susrećete, bez ikakvih daljnjih obveza. Odmah na stranici pronaći ćete rubrika ‘Pitaj Sanju‘ gdje još danas možete porazgovarati sa stručnjakinjom na području kozmetologije. Beauty salon Ageness.

 

Beauty Institut Ageness

Ulica Republike Austrije 21, 10000 Zagreb

Pon – pet: 09:00 – 21:00h

Sub: 09:00 – 15:00h

Tel: +385 1 7077 341

GSM: +385 91 4077 341

E-mail: info@ageness.com.hr / sanja@ageness.com.hr

 

#beauty IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Salon Ljepote Ageness B.I., jednu sretnicu nagradit ćemo manikurom i OPI uljem za njegu noktiju. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica manikure i OPI ulja je Sanja Červar. Čestitamo i molimo da nam se javi u FB inbox.