FOTO by PR

Ljepota

Beauty Centar Touch nezaobilazna je splitska oaza ljepote

PR 10. srpnja 2024.

Splićankama omiljen beauty centar pruža jedinstveno iskustvo njege i opuštanja, a smješten je na dvije lokacije

Svakodnevne obveze, ubrzani tempo života i stres koji s njime dolazi razlozi su zbog kojih naglasak u posljednjih nekoliko godina stavljamo na brigu o sebi. Jedan aspekt brige o sebi podrazumijeva njegovanje tijela, a ako se nalazite u Splitu, onda vam je dobro poznat Beauty Centar Touch.

Ova splitska oaza ljepote prostire se na dvije lokacije, s najmodernijom opremom i timom visoko kvalificiranih stručnjaka posvećenih pružanju izvanrednih tretmana.

Touch ponuda uključuje njegu lica i tijela, masaže, manikuru i pedikuru, kao i razne kozmetičke tretmane koji su prilagođeni specifičnim zahtjevima klijenata.

Međutim, osim vrhunskog spektra usluga, vlasnica salona Monika Miše, veliku pažnju posvećuje cjelokupnom doživljaju klijenata, a sve kako bi vrijeme izdvojeno u Beauty Centru Touch bilo nezaboravno iskustvo.

Beauty Centar Touch otvoren je 2016. godine, a vođena njegovim uspjehom, 2023. godine Monika je otvorila i Beauty Centar Touch 2. Kako kaže, oduvijek je sanjala o vlastitom salonu, a kada su se zvijezde i svemir udružili, odlučila se upustiti u ovaj projekt, koji se pokazao toliko uspješnim, da se ponekad uštipne kako bi se uvjerila da to nije samo san. Iza reputacije koju Beauty Centar Touch danas uživa, stoji puno rada i truda.

Za svoje klijente Monika i njen tim žele samo najbolje, o čemu govori i široka paleta vrhunskih usluga. Touch nudi usluge tretmana lica i tijela, veliki izbor masaža, ručnu limfnu drenažu, depilacije, njegu ruku i stopala, brow i lash lift, threading metodu, anticelulitne tretmane, Thalgo rituale tijela i još mnoge druge, personalizirane usluge. Kako bi klijentima pružili besprijekornu uslugu uz učinkovite proizvode i tretmane, potrebne su edukacije i praktične vještine.

Edukacije partnera kao što su Dermalogica, OPI, Lycon, Babor i Thalgo uvode Touch u svijet noviteta te omogućuju napredak, rast i stjecanje novih znanja. Nijedan seminar ili radionica se ne preskaču i upravo zato Beauty Centar Touch postao je Dermalogica specialist te Lycon master salon.

Beauty Centar Touch trendove u industriji ljepote prati, ali ih kroji u skladu sa svojim načelima. Popularnost određenih tretmana varira ovisno o sezoni, ali lijepa i njegovana koža apsolutni je imperativ. Beauty rutina mijenja se s obzirom na godišnja doba jer se samim time mijenjaju i vanjski čimbenici koji mogu povoljno, ali i nepovoljno utjecati na našu kožu.

U ljetnim mjesecima naglasak je na hidrataciji, a popularni su i tretmani njege ruku i stopala te depilacije. Za zimskih mjeseci izdvajaju se tretmani kao što su Dermapen4, Dermalogica pro power peel te microneedling tretman.

Masaže su popularne tijekom cijele godine, a na proljeće kreće borba protiv celulita pa je potražnja visoka za tretmanima poput King Shape uređaja, anticelulitnih masaža te klasične ili brazilske maderoterapije.

Osim vrhunskih usluga i brandova cilj je dočarati ugodan ambijent i atmosferu. Kada je krenula u prvi projekt, Monikina želja bila je kreirati drugačiji interijer, takav da je opuštajući i da osvaja na prvi pogled.

Istovremeno elegantan, luksuzan i raskošan te praktičan za rad, prvi salon poslužio je kao nit vodilja i za drugi salon, a uređenje potpisuje Angelika Kolarić.

Beauty Centar Touch nalazi se u Splitu, na adresama Spinčićeva 2i te Poljička 26D, a više o salonima saznajte putem Instagram profila.