Modni dodaci

Beatus Manus – hrvatska web trgovina s izuzetno povoljnim cijenama!

Viktoria Šafranić 17. siječnja 2018.

Raskošna ponuda poznatih brendova samo je jedna od prednosti ovog web shopa!

Beatus Manus – Nedavno smo bili u potrazi za elegantnim satom, koji bi u potpunosti opravdao omjer cijene i kvalitete. Iako nam se činilo jednostavnije otići u trgovinu i na licu mjesta kupiti proizvod, radije smo odlučili malo surfati i pritom naišli na genijalan web shop iz Zagreba.

Beatus Manus je web trgovina koja u svojoj bogatoj ponudi ima satove, torbe, igračke, parfeme, okvire kao i modne dodatke poput nakita i sunčanih naočala licenciranih proizvođača.

Beatus Manus

Svaki od modela ima internacionalnu garanciju, pripadajuće certifikate i originalno pakiranje. Njihova ponuda se konstantno mijenja, formira i nadopunjuje ovisno o željama i potrebama kupaca. Beatus Manus

Beatus Manus

Pa po čemu se toliko razlikuju od ostalih?

Prvenstveno, ono što je svima dosta bitno, ovaj web shop ima kvalitetne proizvode po najpovoljnijim cijenama, a vrlo često ta ista cijena je dodatno snižena, stoga je nama upravo ova stranica spremljena u favorite kako nam ništa ne bi promaknulo.

Istaknuli bismo proizvode koji su odmah dostupni kao što su Pierre Cardin setovi sa satom, Pierre Cardin nakit, North satovi, Sally Young i Acess torbe i novčanici, a trenutno ih sve možete pronaći po akcijskim cijenama. Nadalje, jedni od najtraženijih proizvoda su Sabatini i Geneva setovi.

Beatus Manus

Ako kupujete poklon ili jednostavno sami sebe želite iznenaditi, ovi proizvodi na adresu će vam stići već kroz 2-3 radna dana, a uštedjet ćete znatnu količinu novaca.

S druge strane, tu su i proizvodi po narudžbi poput Montine i Pierre Cardin setova, a također i Puma Oversized satovi koje možete imati maksimalno kroz 9 dana. Budući da smo se uvjerili u njihovu reprezentativnost, samo ćemo jedno reći – za ove licencirane proizvode isplati se čekati i koji dan dulje.

Beatus Manus

Što god odabrali, na kraju je važno da ono što vam stigne na adresu u zadanom roku, bude ili jednako ili još bolje od onoga što ste zamišljali.To je glavni bit virtualne trgovine, da nam ono što toliko iščekujemo kada konačno dođe do nas, izmami golem osmijeh na licu.

Kakvo god imali pitanje ili sugestiju, ova web trgovina veoma je ažurna i očekivani odgovor dobit ćete u najkraćem mogućem roku.

#luksuzna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Beatus Manus, jednu sretnicu nagradit ćemo Pierre Cardin poklon setom koji sadrži sat, naušnice i ogrlicu. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Pierre Cardin poklon seta je Jasenka Arbanas. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Beatus Manus