FOTO by Instagram @vladfran.croatia @_leonaas_

Putovanja

Bazen okružen palmama u srcu Dalmacije izgleda čarobno

admin 29. srpnja 2022.

Još imate vremena organizirati jedan vikend izlet...

Iako za neke vrijeme godišnjih završava, neki tek planiraju uzeti slobodne dane ili tjedne kako bi se u potpunosti odmorili. Za neke je početak rujna idealno vrijeme za odmor. Za sve one koji vide čašu napola praznu ovaj termin i nije nešto posebno, ali za sve one koji čašu vide napola punu naći će pregršt argumenata zašto je dobro čekati kraj ljeta.

Prvi i najkonkretniji razlog je manjak turista, a to znači da su buka i gužve na cestama svedene na minimum. U biti, benefit ćete osjetiti već na početku putovanja kada ćete izbjeći sve nepotrebne gužve na autocestama i naplatnim kućicama. Nadalje, bez problema ćete pronaći odlično mjesto za vaš ručnik bez nepotrebne gužve u kojoj turisti rasprostiru gigantske šatore i slično.

Kako još ima vremena za odmor iz snova naša potraga za čarobnim lokacijama još uvijek traje, a ona posljednja odvela nas je nedaleko Šibenika. Unutar Amadria Park Solaris – Hotel Jure skriva nestvarno čaroban bazen okružen palmama s pogledom na Jadransko more. 

Ovaj bazen i sve oko njega je dizajnirano da se osjećate kao da ste na nekoj egzotičnoj lokaciji miljama udaljenoj u kojoj vas jedino pogled na Jadransko more vraća u realnost. 

Naravno, ovaj bazen pravi je mamac za savršenu fotografiju koja će krasiti vaše društvene mreže idućih tjedana. Hotel Jure nalazi se uz more, na 4,5 km od Šibenika. Objekt je potpuno preuređen 2016. godine i osim egzotičnog bazena nudi i izravan pristup plaži.

Još nije kasno da stvorite svoje ljetne uspomene i doživite odmor s dozom egzotike u srcu Dalmacije.