FOTO by Reserved

Moda

Baš poput princeze! Reserved salonke s detaljem mašne rezervirane su za vjenčanja!

Viktoria Mikulić 17. lipnja 2024.

Svadbena zvona se bliže, a još uvijek ste u potrazi za vjenčanim cipelama?

Bez obzira na trendove, salonke s detaljem mašne nikada ne izlaze iz mode, osobito kada je riječ o svadbenoj obući. Vjenčane cipele s mašnom dodaju dašak nevinosti, mladosti i gracioznosti svakoj vjenčanici, neovisno o tome je li ista napravljena od tila, čipke ili satena.

Budući da se vjenčane cipele ne vide previše ispod vjenčanice, možete ih upariti uz jednostavnije ili bogatije modele. One su onaj finalan touch vjenčanih fotki.

Ako uskoro planirate izreći sudbonosno DA, a još uvijek ste u potrazi za savršenim cipelama, dopustite da vam predstavimo jedan bajkoviti model koji ćete moći nositi i nakon vjenčanja.

High street brend Reserved lansirao je krem salonke sa suptilnim naborima sprijeda, koje na stražnjem dijelu krasi preslatka mašna. Osim što ove cipele osvajaju izgledom, dobra je vijest da njihova cijena iznosi 45,99 eura, stoga su odlična investicija. Kasnije ih možete nositi uz sve vaše elegantne haljine ili kombinezone.

Iako je dan vašeg vjenčanja ujedno i najvažniji dan u vašem životu, to ne znači da morate potrošiti bogatstvo, a da bi pritom izgledali poput princeze. Postoji mnogo alternativa s kojima možete uštedjeti, a Reserved salonke su jedna od boljih opcija za sve koji uskoro planiraju izreći sudbonosno DA.

Ove krasotice s potpeticom od 10 cm dostupne su online ili u Reserved trgovinama. Ako su se i vas jednako dojmile, sve detalje možete pronaći na LINKU.