FOTO by Reserved

Moda

Baš poput princeze! Puder roza Reserved haljina favorit je ljetne sezone!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2022.

Idealna za svečanije prgidoe, ali i za opuštenu šetnju rivom uz ležerne natikače...

Ako je vaš stil odijevanja oduvijek bio pomalo romantičan i prožet nježnim bojama koje odražavaju vašu dušu i karakter, onda biste mogli ostati zapanjeni novo Reserved haljinom.

Ona dolazi u puder rozoj nijansi, a obasuta je sitnim cvjetićima koji dodatno naglašavaju njezinu romantičnu stranu. U ovoj haljini bismo voljele doživjeti najmagičniji poljubac, gledati zalaske sunca, piti šampanjac negdje na pješčanoj plaži, i šetati bose…

Ova maxi haljina ima rastezljivi izrez i ukrasne kratke rukave, a finalan touch čini i porub volanima. Na njihovoj web stranici izgleda savršeno a vjerujemo da je uživo još ljepša.

Ako imate na umu priliku gdje biste je odjenuli, ovaj novitet od 599,90 kuna pravi je modni ulov koji ne želite propustiti. No znajte da će sve oči biti uperene u vas dok ležerno šetate u svojoj novoj ružičastoj krasotici.

Uz nju bismo kombinirali visoku punđu kako bi ovi stylish rukavići došli do izražaja, kao i sandale na bok petu koje će vam pružiti dašak glamura, a u kojima ćete se moći nesmetano kretati satima.

Za sve romantične žene koje se ne ustručavaju pokazati svoju nježnu stranu, ova će haljina biti najbolji mogući saveznik u ljetnim danima.

Pastelno rozu ljepoticu možete kupiti u Reserved poslovnicama ili naručiti putem LINKA! P.S. Ako se planirate poslikati u novoj haljini, kao pozadinu predlažemo livadu prepunu proljetnog cvijeća.