FOTO by Bershka

Moda

Baršunasta i ljubičasta: Poželimo dobrodošlicu Bershka haljini u festive sezoni!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2021.

Kratka i preslatka!

Svako godišnje doba ima svoje omiljene boje, uzorke i materijale za kojima posežemo, ovisno o periodu u kojem se nalazimo. Dok u proljeće i ljeti biramo laganije materijale i svjetlije boje koje će dodatno naglasiti naš osunčan ten, najesen i zimi se odlučujemo za zagasitije nijanse i deblje materijale.

Jedan od materijala za kojim posežemo u narednom periodu je baršun koji na prvi pogled izgleda sofisticirano i elegantno. Danas se na tržištu mogu pronaći brojni odjevni predmeti u varijaciji baršuna pa tako brendovi lansiraju haljine, odijela, suknje i hlače u ovom profinjenom ruhu. Iako je crna boja najzastupljenija jer se s lakoćom uklapa uz ostale odjevne komade, nama je posebno za oko zapeo baršun u ljubičastoj boji. Ljubičastu u ovom razdoblju volimo vidjeti na odjeći, kosi, noktima, kao i na usnama,.

Bershka je lansirala jednu neodoljivu haljinu koja će osvojiti svaku trendsettericu. Model na njihovoj službenoj stranici nosi je uz glamurozne salonke s mašnom, a mi je vidimo i uz čizmice iznad koljena s tankom petom i gležnjače na blok petu.

12. mjesec rezerviran je za druženja, a ova je haljina idealna suputnica za festive sezonu pred nama. Bez obzira hoćete li je odjenuti na poslovni domjenak, prvi spoj ili za doček Nove godine s prijateljima, izgledat ćete baš onako kako ste i zamislili – božanstveno.

Njezina cijena iznosi 229,90 kuna, a pronaći je možete OVDJE!