FOTO by cro_boxes

Dekor

Baršun, štapići cimeta, pamuk – ovi adventski vijenci raj su za oči!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2022.

Ne samo da će uveličati adventsko doba, već ćete željno iščekivati svaku nedjelju sa svojim ukućanima kako biste upalili novu svijeću…

Uskoro ulazimo u najčarobniji period u godini. To je vrijeme kada su srca ispunjena radošću i dobrotom, vrijeme u kojem opraštamo i u kojem smo spremni pružiti drugima ruku zahvalnosti, utjehe i prijateljstva. 

Adventsko doba najmagičmije je u čitavoj godini i naravno, najvažnije je ono što nosimo u sebi, kako se odnosimo prema drugima, ali isto tako moramo priznati da su dekoracije te koje nas potiču da budemo bolje osobe, čine nas sretnima, podižu naše raspoloženje i daju nam snage i energije za sve što je pred nama. 

Grad će uskoro poprimiti svečano ruho, kao i naši domovi koje ćemo ukrasiti blagdanskim dekoracijama. Prije nego što okitimo božićnu jelku i posvuda postavimo lampice, prednost dajemo nečem posebnom što nas sve na neki način zbližava – adventski vijenac!

Ništa ne okuplja obitelj kao paljenje svijeća svaku nedjelju prilikom Adventa. Mir, ljubav, vjera i nada simboli su Adventa i upravo su ove četiri riječi ono čemu svi težimo u svom životu. 

Kako biste spremno dočekali prvu adventsku nedjelju, htjeli smo vam olakšati potragu te smo se bacili u istraživanje ne bismo li pronašli najcozy adventske vijence. Instagram profil cro_boxes posebno nas se dojmio jer je zaista prava blagdanska inspiracija. Njihovi adventski vijenci dolaze u neodoljivom baršunastom izdanju.

Drugim riječima, četiri svijeće okružene borovim grančicama, božikovinom, kuglicama i raznoraznim cvijećem nalaze se u baršunastoj kutiji koja ih podiže na još višu razinu.

Boxeve možete pronaći u tradicionalnim zelenoj i crvenoj boji, a također su dostupni i u nježnoj bež nijansi za sve ljubiteljice minimalizma. Ove adventske vijence krasi mnoštvo detalja poput štapića cimeta, pampas trave i slično.

Za sve koji žele da njihova blagovaona, kuhinja ili dnevni boravak poprimi jednu elegantnu notu ovog Adventa, svakako škicnite Instagram profil cro_boxes gdje vas očekuje još više ideja.

Pssst, nemojte nam zamjeriti ako se ne uspijete zadržati samo na jednom adventskom vijencu jer imamo prijedlog – odaberite jedan za sebe, a drugi kao matching kombinaciju za vašu bestie, mamu, sestru, curu ili neku drugu bitnu ženu u vašem životu.

Sigurni smo da postoji osoba koju bi ovaj poklon veoma raznježio i izmamio joj širok osmijeh na licu, jer nema ljepše geste od ovakvih malenih znakova pažnje.